| inna a întrebat:

Heey va aduceti aminte melodia asta?;;)

http://www.youtube.com/watch?v=pB7SlBHRWt8

Mie una imi place foarte mult. Voua?

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Da, imi aduc amine.happy
E superba. :X

17 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Mie imi plc ff mult...big grin e fff frumoasabig grin si ea in vremurile alea chiar era tarebig grin

| daniDeeDee a răspuns:

E frumoasa! :X

| AndutzaAndu a răspuns:

Melodia este foarte frumoasa... mi-au placut melodiile lui Britney si ink imi plac ff mult

| AndutzaAndu a răspuns:

Ahh, si am uitat sa spun ca nu am uitat de aceasta melodielove strucklove strucklove strucklove struck

| ing. a răspuns:

Buna.
Imi placea mult Britney atunci.Chiar era printre favoritele mele, dar acum.Pacat ca Brit nu mai e ce a fost.
Oricum, melodia este foarte frumoasa si mi`o aduc aminte cu placerehappy
Te pup!

| Munchkin a răspuns:

Dap, îmi aduc aminte. Şi mie îmi place melodia... dar Britney...hm...a decăzut. Mult. Foarte mult.

| Munchkin a răspuns:

Dap îmi aduc aminte şi îmi place melodia. happy Dar Britney...hm...a decăzut. Mult. Foarte mult.
Păcat...

| Munchkin a răspuns:

Arrrrghhh, scuze, văd că am postat de 2 ori sad

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Daa...

e super tare:X

| Elly4all a răspuns:

Da nu poti uita o asemenea piesa relaxanta, imi place multumesc inutzahappy

| pypa007 a răspuns:

Britney Spears canta foarte bine are o voce foarte frumoasa canda foarte fain nu conteaza ce scrie presa despre ia

| albastrel a răspuns:

Inutza multumesc! a fost melodia mea preferata mult timp dar din pacate uitasem de ea...

| mikey a răspuns:

Are o voce extraordinarahappyii asa finuta si tipa ii draguta... f faina cantarea... minunatahappy

| alexdop21 a răspuns:

Da oricum blonda nebuna din muzica pop nu m-a uimit niciodata prin catecele sale, mai mult am auzit despre ea in scandaluri, si din astea. Oricum piesa este o piesa relaxanta si destul de potrivita pentru ce e afara sad... big grin dar sa speram ca or sa vina si vremuri mai bune.

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Nice. foarte tare melodiabig grin buna inutza. unde-i chatul sa mai vb crying?

| anku_4913 a răspuns:

Da...si mie imi place.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge!