| ramona_7555 a întrebat:

Hei am nevoie de ajutorlove struck. miane am muzica si profa vrea sa ii scriem pe o pagina de ce ne place muzica? si numi vine nicio ideethinking Funda si vot:*

Răspuns Câştigător
| delia_9230 a răspuns:

Muzica e cel mai bun prieten al nostru...cand toti neau tradat ea e mereu aici pentru noi, sa ne vindece ranile si sa ne sfatuiasca atunci cand ne e greu...prin muzica ne exprimam prin muzica traim datorita ei nu ne pierdem speranta
stiu ca suna cam exagerat dar pentru mine asta inseamna... IUBIM muzica pentru ca in ea ne regasim si eu un fel de a ne calma atunci cand suntem tristi FUNDA?

3 răspunsuri:
| CoolSaku a răspuns:

Muzica e arta ce ne gadila urechile. Ea patrunde in vietile noastre exprimand sentimentele pe care nu le putem descrie prin cuvinte. Ea e alinarea tuturor in momente de suparare. Tot ea ne poate exprima si sentimentele de bucurie. Muzica ne ajuta sa ne potolin nevoile sufletesti. In concluzie muzica nu poate lipsi din viata nimanui.

P.S.: DEPENDENTA DE MUZICA SI NARUTO

| Emonik_7113 a răspuns:

Pentru mine muzica este modul in care ma relaxez, prin care imi exprim starea de spirit,atunci cand sunt trista ascult melodii mai triste, atunci cand sunt fericita ascult melodii mai vesele. Mie imi place muzica doarece ma ajuta sa uit de tot/toate, ma las cuprinsa in notele muzicale si nu numai si astfel imi creez propriul univers, in muzica imi regasesc linistea.Pentru mine Muzica este hrana sufletului.

| delia_9230 a răspuns:

Ms pentru funda love struck