Videoclipul mi se pare foarte ciudat, si cred ca incearca prea mult sa iasa in evidenta, sa socheze..., melodia in schimb e ok
Mie mi se pare clipul lui gaga mai obscen. Clipul lui aguilera are continut doar sexual, dar dupa cum ai observat clipul lui gaga are continut sexual, religios, sadomasochist, homosexual... gaga apare in mai multe ipostaze de la vaduva neagra la calugarita, de la atitudinea sexy la scene demne de sadomasochisti, spre deosebire de clipul lui Christina Aguilera care este bazat doar pe acte sexuale. (parerea mea)
Se zvoneste ca prima poza On Set de la clipul lui Lady GaGa – Alejandro, ar fi fost falsa, dar acum a aparut alta noua. Lady GaGa arata superb si cred ca Alejandro va fi muult mai bun decat Telephone! Cel mai probabil, va ajunge la nivelul Bad Romance, ceea ca ma face sa fiu si mai nerabdator.
Tuturor ne-a placut cum arata GaGa cu machiaj natural in Bad Romance, nu? Se pare ca revine la acel look.
Vreau să îmi exprim şi eu opinia în legătură cu acest clip, dacă toată lumea vorbeşte despre el. Mie mi se pare okay povestea în sine şi tot conceptul, ÎNSĂ am mari nemulţumiri faţă de faptul că Gaga introduce simboluri sexuale în clipurile sale. Faptul că bagă ceva subtil e OK, însă ceea ce face ea mi se pare agasant la un moment dat. (Înţeleg că sexul vinde, însă e exagerat) Repet - îmi place cum e filmat, etc, dar nu îmi place felul în care Gaga vrea să şocheze. Eu rămân la părerea că Paparazzi e cel mai bun clip al său - e ciudat, e gaga, dar atât cât trebuie - nu abundă în tente sexuale şi nu e nici vulgar.
Not Myself Tonight al Aguilerei îmi place foarte mult - şi acela are multe tente sexuale, însă nu mi se pare că întrece măsura (prin nişte haine mulate sau o orgie). Elementele astea au mai apărut în multe videoclipuri şi o să mai apară. E un clip de imagine şi este unul bun. (părerea mea)
Dati-mi si mie un link pe privat cu videoclipul oficial al lui Lady Gaga- Alejandro...eu nu il gasesc mersi
Patricia444 întreabă: