Buna :*. Deci am avut pc-ul stricat si am stat numai la tv pe kiss si mai multe programe de muzica si asteptam o zi intreaga sa inceapa melodia aceasta...numai pentru baiatul dragut :*. Se numeste Jai Brooks. Poti cauta mai multe pe net despre el :*. Fundita?
În sfârșit o persoană care apreciază muzica adevărată... Și mulțumesc :****
Si eu iti multumesc pentru fundita :*.
Cu plăcere :*!
Fiul lui Salam. bănuiam că ști de el, dar m-am înșelat
Atunci dispari... n-am nevoie de argumentele unuia care toată ziua mănâncă semințe și ascultă Nicolae Guță și Salam. pe sistem. Pusii :**!
Ok. Ti-am citit raspunsul. Am vomitat. Mi-am revenit. Mentalitatea ta ii mai multe decat scarboasa, ii groteasca. Special pentru tine am sa-mi fac playlist-ul pe TPU sa vezi ce ascult. Oricum esti ipocrita pentru ca desconsideri pe unu care asculta Guta si Salam, in timp ce tu asculti Faydee. Si "pusii"-ul ala de la final, ah, oribil. Esti varza.
Eu sunt varză, dar tu ești jalnic chiar nu-mi pasă ce muzică asculți tu și da îi desconsider pe cei care ascultă manele, tot ce promovează maneliștii este băutura și femelile. mi se pare de prost gust. Și din moment ce n-ai auzit de Faydee nu mai avea rost să răspunzi, și mă repet am zis că : " Bănuiesc că știți cu toții piesa... " deci nu am zis că știți toți. De mine du-te și zugrumă-te cu playlist-ul tău cu tot!
Cat de limitata sa fii sa spui ca nu-ti pasa ce muzica ascult, cand tu esti vita care a adus asta in discutie? Uita-te mai sus, mi-ai zis ca ascult Guta si Salam, si asta doar pentru ca n-am auzit de poponaru' ala de Faydee. La asta m-am referit cand ti-am zis ca ai o mentalitate groteasca.
Ok, desconsideri manelistii ca promoveaza alea, alea. Da' asta ce face ma? Face niste piese absolut scarboase despre dragostea prepuberala. Cu ce e asta mai bun ca un manelist?
Ultimul enunt nu l-am inteles...
Mai bine despre dragoste decât despre cum să fu*i o femeie... Și mie chiar nu mi se par scârboase dar de la un manelist la ce te poți aștepta... Acum în fine fiecare ascultă ce-i place dar limitează-te la întrebarea mea. dacă nu ai un răspuns concret, mai bine taci.
Dragoste?! Melodiile aluia is niste cacaturi. Iti gasesc manele mai bune. Vrei melodii de dragoste? Vezi Alternosfera, nu homalaul ala penibil care behaie, nu canta.
Si ma faci manelist pentru ca nu-mi place Faydee ala? Te inseli. Eu doar stiu sa fac diferenta intre muzica si zgomot.
Eu m-am limitat doar la intrebarea pusa de tine, vacuto, uita-te mai sus sa vezi cine deviaza.
Trebuia să știu că ești un rocker nebun care se taie pe vene -_-. Și dacă tot zici de Faydee că nu e în stare să cânte atunci de ce are atâtea vizualizări pe youtube, sau de ce a câștigat atâtea premii. Asta e problema voastră românilor nu știți să apreciați un artist doar toți fraierii care au lansat două trei piese și se cred vedete, sau pe cei care gâfâie în loc să cânte și live nu sunt în stare de nimic doar cu ajutorul computerului. În fine dacă nu ai de gând să-mi dai un răspuns la întrebare ești liber să " zbori " !
Rocker nebun care se taie pe vene?! Stai, ce? Poti fii mai retarda de atat? Frate, cati ani ai de gandesti in halul asta de jegos?
Poponaru' ala are atatea vizualizari ca a impresionat toti puto-palmistii si umectatele ca tine care asculta numai cacaturi. Pe premiile lui nu dau 2 flegme. Ala nu-i artist, crede-ma...
"Asta e problema voastră românilor nu știți să apreciați un artist doar toți fraierii care au lansat două trei piese și se cred vedete, sau pe cei care gâfâie în loc să cânte și live nu sunt în stare de nimic doar cu ajutorul computerului" -> Aici l-ai descris perfect.
Serios?! Nu ai altceva mai bun de făcut decât să judeci un om care a muncit pentru ce este acum... nu toți fraierii care nu știu decât să copieze piesele de succes, datorită faptului că nu sunt buni de nimic. Chiar nu-mi pasă ce crezi tu despre el, eu una n-am să-mi schimb părerea doar pentru că un calomnios ca tine nu știe ce-i aia muzică.
Ma pis pe munca lui. Toata lumea munceste, asta nu inseamna ca nu trebuie sa am pareri negative despre ei. Si despre ce fraieri tot debitezi tu ma? ("nu toți fraierii care nu știu decât să copieze piesele de succes, datorită faptului că nu sunt buni de nimic")
Daca in opinia ta behaiala aia e "muzica" e destul de grav... Dar na, cum ar fi lumea fara trepanati?
Mă mir că nu ști la cine mă refer, era vorba despre maneliști, sau unii cântăreți de la noi din țară, nu dau nume aici că nu-i frumos. Și de mine poți să te piși da nu pe munca lui, știu știu invidia e amplă în ziua de astăzi, așa că mai bine îți vezi tu de muzica ta, că eu știu ce ascult. Am și un sfat pentru tine, scoateți dopurile alea din urechi, că poate așa o să realizezi și tu ce-i aia muzică.
Tu chiar vrei sa-mi spui mie ca behaiala aia ii mai buna decat asta?
http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
Ii un singur exemplu, iti mai pot da sute, da' asta cred ca-i destul de potrivit.
Opera? Really?! În fine fiecare ascultă ce-i place, dar am un sfat pentru tine. : nu mai critica pe nimeni doar datorită faptului că ești invidios pe faima lui, dacă nu-ți place cum cântă ține pentru tine... însă tot cred că ai urechile înfundate din moment ce nu percepi muzica adevărată.
Nu e chiar opera. Nightwish e o trupa de metal simfonic. Da' na, nici macar nu stiu la ce ma gandeam atunci cand ti-am dat melodia aia. In veci n-o sa stii sa apreciezi asa ceva.
Uite, fii atenta vito, nu sunt invidios pe un poponar. Am dreptul la opinie si il exercit cat vrea lupa mea, ai inteles? Nu poate sa vina orice telenovelista si sa-mi lezeze mie dreptul asta. Si inceteaza sa vorbesti despre "muzica adevarata". Esti penibila, serios...
Tu ești penibil, cu melodiile tale de împins vagoane... dacă nu ști ce-i aia muzică șezi acasă, și nu te pune să comentezi despre un domeniu care nu te privește... asculți operă sau ce o fi aia, foarte bine. atunci nu-ți băga nasul în muzica ușoară, că nici eu nu mi-l bag în alte genuri muzicale, care nu mă privesc.
Aia nu e muzica usoara. Aia nu e nici macar muzica, n-ai inteles?