| Mihaela_Dana_1989 a întrebat:

Hei! ...Care este cantaretul/cantareata/trupa voastra favorita? ..As vrea sa stiu de cat timp ii ascultati, de unde ati auzit de ei si de ce va pla(stiu ca ultima intrebare e putin patetic pentru ca muzica olace pur si simplu big grin happy

Răspuns Câştigător
| BlackFuneral a răspuns:

Aş zice Trooper, îi ascult de 2 ani şi ceva, îi ştiu de pe youtube şi îmi plac pentru că ....nu ştiu, îmi plac.

| Mihaela_Dana_1989 explică (pentru BlackFuneral):

Nu am auzit vreodat de trupa asta, dar voi increca.Trebuie sa recunosc, totusi, ca raspunsul tau imi place foarte mult.happy

10 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Evanescence si Trooper

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Tobias Sammet.

| KristalPop a răspuns:

Metallica. De vreo 4 ani. I-am găsit pe YouTube.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jay Sean, e cantaretul meu preferat, desi nu mai face muzica buna ca inainte... da' sper sa-si revina si Enrique Iglesias al doilea.
Nu mai tin minte de unde am auzit de ei...
Two Steps from Hell sunt doi producatori, ti-i recomand, muzica adevarata care nu se poate compara cu nimic ce-i sub opera si rock.
Jay Sean si Enrique Iglesias, imi plac de ani de zile, TSFH de cateva luni bune.

| Mihaela_Dana_1989 explică (pentru anonim_4396):

Si mie imi place de Enrique Iglesias, dar voi incerca si celelate recomandari.Multumesc frumos!

| Disharmony a răspuns:

Mă, pune mâna pe o carte de gramatică, până nu-ţi dau tot cântăreţi şi trupe preferate.

| Andree69 a răspuns:

Eu ascult multe trupe noi de câteva luni... Gen : 1D, Maroon 5, Little Mix, Fun. big grin

| Mihaela_Dana_1989 explică (pentru Andree69):

Si mie imi place de cei de la Maroon 5 si Fun.

| Kiki13 a răspuns:

Trupa favorita este Bon Jovi

Întrebări similare