| YepIsSuspended a întrebat:

Hei! ce mai faceti? eu ma plictisesc si ma gandeam sa ascult o melodie in ciuda faptului ca nu imi merg boxele:))Ce sa mai zic, va place melodia http://www.youtube.com/watch?v=-5jdA9Tdg-k&feature=fvst mie una imi place Rihanna, voua?

9 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Mama cat mai ascultam melodia asta love struck.Foarte frumoasa.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu stau pe aici pe TPU si incerc sa termin o inghetata si nu pot laughingMs pentru melodie:*
De cand a aparut melodia asta mi-a placut la nebunie happyRihanna are o voce minunatawinking

| ing. a răspuns:

Buna Lollykiss. Si eu am avut o perioada in care imi placea Rihanna.
Adica, nu am fost niciodata o mare fana a ei, dar are o voce placuta si cateva melodii dragute.happy
Umbrella este una dintre primele pe care le-am auzit de la ea.happykiss.
Draguta melodiahappybig grin. Te pupkiss. Pa`pa

| Silvia a răspuns:

Mie imi place destul de mult Rihanna... o si ascult din cand in cand... mi-a fost mila de ea cand si-a luat`o de la Chris Brown straight face
Eu nu ma plictisesctongue
Acum ascult muzica si ma pregatesc sa ies afara big grin

| Criiss16 a răspuns:

Buna.Si mie imi place Rihanna, dar nu sunt o fana a ei.Mai ascult si eu melodii de ale ei din cand in cand.Chiar sunt frumoase.

Salutari.happy

| Ellena a răspuns:

Una dintre frumoasele melodii ale Rihanneilove struck

| Livianananana a răspuns:

E super! 111ostiu inca de vara trecuta acum mai are si piesele rehab si disturbia etc.

| yoyo_4559 a răspuns:

Da. dar e veche.

| nuamnuvreau a răspuns:

Buna! Melodia e Umbrella, un featuring cu Jay-Z. E suoer cantecul, mie imi placea Rihanna, aveam si albumul ei, dar de cand cu Chris nu-mi mai place... pup