| Funditaarepapion a întrebat:

Hei!
Ce parare aveti despre Andra - Inevitabil va fi bine? http://www.youtube.com/watch?v=6cKknBmfmK8

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Un gunoi

| mODIN a răspuns:

Un **** de melodie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prostie. Prostie e puţin spus. Eu chiar nu înţeleg... mie melodiile de genul ăsta îmi dau dureri îngrozitoare de cap. Voi cum naiba rezistaţi?

| Funditaarepapion explică (pentru anonim_4396):

Asa pot sa spun si eu despre genul tau de muzica sau despre o melodie care iti place foarte mult ...ca e o prostie! Dar nu am de gand s-o fac. Pana la urma fiecare asculta ceea ce vrea si ceea ce ii place.E chiar prostesc ca "X" sa critice genul de muzica pe care il asculta "Y", de fel multi fac asa, dar nu inteleg, in fine...ai dreptul sa iti exprimi parereabatting eyelashes asa ca iti multumesc pentru raspuns.

| BlackFuneral a răspuns (pentru Funditaarepapion):

Fetiţo ai întrebat ce părere şi el şi-a spus părerea.Care e problema?
În orice caz, melodia e o labă de urs.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Funditaarepapion):

Vezi, asta-mi place mie la voi. Cereţi părerea omului despre o melodie şi dacă nu vă convine săriţi ca arşi. Melodii ca asta pe care ai pus-o aici sunt scoase zilnic. Toate sună la fel, toate se bazeaza pe aceeaşi idee... eu pot paria ca peste două săptamâni o să te plictiseşti de "hitul" ăsta şi o să vii aici să ceri păreri despre o altă melodie care, de fapt, nu se va diferenţia cu nimic.

| Funditaarepapion explică (pentru BlackFuneral):

Se vede ca nu sti sa citesti! God... ce oameni! Am si specificat "in fine...ai dreptul sa iti exprimi parerea asa ca iti multumesc pentru raspuns "!
Parerea ta, foarte bine! O respect. Dar era mai simplu sa spui "Nu-mi place, e naspa " dar nu sa jignesti straight face.

| BlackFuneral a răspuns (pentru Funditaarepapion):

Du-te fă d-aici.Se vede că nu mai ştii ce ai scris(minte scurtă) la inceputul răspunsului.winking

| Funditaarepapion explică (pentru BlackFuneral):

Bravo mie. Fa sa-i zici lu' ma-t*winking. Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O porcărie oribilă.

| piTiCcu a răspuns:

Inevitabil piesa asta este HIT! Enjoy happy

| Diavolcata a răspuns:

E super hit.

| albaKiara a răspuns:

E o melodie incredibila, andra are o voce curata si minunata si sunt de parere ca melodia ei este un hit potrivit pentru cand vrei sa te relaxezi cu o melodie buna dar si pentru o petrecere mai dezlantuita! happy

| Boicu_Alexandra_1986 a răspuns:

Mie imi place melodia happy