| xDcreepy a întrebat:

Hei! Ce parere aveti despre Lady Gaga? (Adica, nu stiu, eu personal cred ca are o voce minunata si un talent vizibil, dar cam exagereaza). Va astept parerile happy Fundita!

Răspuns Câştigător
| Meli a răspuns:

thinking ...hmmm sa recunoastem are voce si a muncit sa ajunga sus si a ajuns; dar faima i s-a cam urcat la cap si a devenit prea excentrica si uneori vulgara... e cam ciudata, dar este inventiva.
Insa sunt de aceeasi parere cu tine are o voce minunata si este talentata ( dans.)
Adica mie chiar imi place muzica ei si desi se imbraca in faimosul stil " Lady GaGa", cred ca este un om bun cu un suflet mare.
Este unica si iese in evidenta prin tot ceea ce face (gesturi, imbracaminte, muzica etc.)
Si de aceea eu o apreciez. Felicitari Lady Gaga. big grin

Numai bine Mada!

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îmi palce de ea, este o excentrică!
Pa, pa.

| Cretaker a răspuns:

Http://www.lovendal.net/......tea-umana/

bag piciorul, eu am plecat de'aici.
Raspundeti cat vreti

| SecretName1234 a răspuns:

Da canta chiar bine dar cateodata incearca sa se faca prea remarcata dar mie imi place cum canta:X

| xDcreepy explică:

Toate raspunsurile sunt superbe, dar nu pot acorda decat o fundita sad oricum primiti toti de la mine folositor!

| forever4you a răspuns:

Da are talent asta se poate observa dar totusi nu sunt mare fana...pentru ca ma deranjeaza faptul ca prea nu stiu este prea crazy pentru minelaughing

| Wihaela a răspuns:

Buna! sinecer, nu mint.la felca si tine, imi place vocea ei.asta cred si eu, ca exagereaza.cu tinutele ei de carne...

| CokoStar a răspuns:

Lady Gaga e fatastica, de cand a aparut Just Dance urmaresc zilnic toate stirile despre ea, ea incearca sa nu fie plictisitoare ca alte vedete (gen Madonna) care filmeaza videoclipul, la concerte de fiecare data acelasi show, aceeasi coregrafie, ei bine Lady Gaga nu e asa, ea isi scrie toate melodiile, ea isi deseneaza hainele si in plus cine se duce la concertele ei are ce sa vada, ea a spus ca fiecare dolar il da pe show-rile ei, ca sa fie la fiecare concert alt decor, alta coregrafie aaaaa si o fost falita de vreo patru ori in 2009.

| εмiLч97 a răspuns:

Versuri, cantece, voce=suuuper la fel cum ai zis si tu madalina:)
Chestia e ca costumele, hainele pe care le poarta la ocazii speciale:Grammy etc. sunt exagerate. O tinuta de a ei imi place: e imbracata in negru, unghiile argintii iar in par are pus ca accesoriu o fundita blond ca parul ei http://cdn.crushable.com/......thumb.jpg.
Nu pot sa zic ca asta e fotografia sau tinuta mea favorita ci hainele ei sunt decente;)

| Sebastian74 a răspuns:

Buna! Lady Gaga zici...imi place mult cum canta si videoclipurile ei sunt unicate, dar intr-adevar exagereaza. se straduieste mult prea mult sa atraga atentia cu acele ''costume'' pe care le creeaza!

| anaaa13 a răspuns:

Eu o admir foarte mult pe Lady Gaga pentru curajul pe care il are sa fie diferita si sa nu-i fie rusine cu asta happy
Si, cum spuneai si tu.are o voce superba love struck

| lucas_6655 a răspuns:

Sincer mu cred ca as putea sa zic ce parere am eu despre lady gaga fara sa folosesc cuvintele ciudata nebuna si netalentata dar o sa increc sincer nu cred ca este un artist foarte talentat deoarece canta mai mult pentru. bani si asta e vizibil daca ai ochii deschisi sa vezi defctele ei daca nu vrei inseamna ca am scris degeaba si e este adevarat ca are o voce frumoasa dar nu asta e totul PLZ funda

| lovecandy a răspuns:

LadyGaga dupa cum stiu este o cantareata americana, care si-a creat propiul ei stil prea exagerat dar eu cred ca acest stil il creaza sau se imbraca deoarece vrea ca fani si alte personalitati sa o indrageasca! Darmai este oposibilitate menegerul sau menegera sau chiar dizainarul vrea ca ea sa faca oameni sa se ite la ea sau sa citeasca despre ea numai pentru tinuta nu si pentru voce!
Posibil aceasta sustine ca aceste haine sau acest stil il acorda doar cand iese din casa (gale, mall, intalniri binenteles toate pentru paparati) dar atunci cand vrea sa aiba o viata normala sustine ca se imbraca ca un om obisnuitdevil
Despre videoclipuri vreau sa spun ca unele sunt dezgustatoare si fara pic de talent dar avand in vedere pe ea o salveaza vocea! Are o voce intr-adevar de invidiat dar unele vidoclipuri dupa cum am mentionat mai sus aduc uni oameni la gestu de o a se omora intr-adevar am cam exagerat!
Aceasta are unele vidoclipui dezgustatoare ca de exemplu :
Telefon, Bad romance este intre nu este dezgustator, Paparati(nu stiu daca am scris binebig grin), Poker face.etc
Despre talent vreau sa va spun ca are un talent vizibil cum a mentionat madalina mai sus si sunt de acord cu ea ca exagereaza rareori!
Am probleme cu tastatura si de acea manc litere dar sper sa intelegibig grinbig grinbig grinbig grin
Sper ca ti-aplacut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt de acord cu tine are o voce minunata si un talent vizibil, pe deasupra e si foarte frumoasa. Nu degeaba a fost prima cantareata din istoria muzicii care a avut 1 miliard de vizualizari pe YouTube. Cand spui ca exagereaza, la ce te referi? La imbracaminte? Pai, presupun ca ea si-a dorit stilul asta care sa o faca cunoscuta si care sa atraga atentia. Pana la urma, este prin cei mai de succes cantareti ar fi culmea sa se imbrace normal laughing trebuie sa aiba si ea ceva special... specific ei ca sa zic asa laughing Eu zic ca are foarte mult talent. Se spune ca este si fotograf, profesor, cantaret, desinger, compozitor, coregraf, dansator si multe altele in acelasi timp! Eu nu cred ca exagereaza asa de mult, dar uneori e bine sa exagerezi ca sa te observe lumea. CE mai vrei ( nu o lua in nume de rau )? laughing Are faima, prieteni, familie, niste hituri super - tari, o viata de vedeta ce mai. Daca ar veni si in Romania ar fi minunat :X Acum, asta e parerea mea nu dati cu pietre. Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cool imi placea foarte mult si tocmai pentru videoclipurile ei si hainele nu zic si canta bine da daca se imbraca in tricou si pantaloni la concert sau undeva hai serios ok de la o vreme nu-mi mai place ca era un zvon ca era baiat si acum ii un zvon cum ar fi lezbi pa pa

| LadyBoo a răspuns:

Eu cred ca Lady Gaga e o cantareata buna dar dupa mine ar trebui sa se concentreze mai mult pe cantat nu pe videoclipurile ei iesite din comun si pe publicitatea ei care uneori dauneza carierei personale.

| IoanaAlina a răspuns:

Pai eu cred ca pana la urma un artist adevarat trebuie sa aiba o ce frumoasa in primul rand, si ea o are.Chiar daca nu prea imi place in ce ipostaza o vad prin ideocliuri, in finehee heemie imi place de ea.

| Ruzzy a răspuns:

Si mi-e imi place dar asa-i cam exagereaza...:*

| Mimisor_8683 a răspuns:

Lady Gaga e un adevarat talent.Are o voce unica si un stil foarte original.Imi place foarte mult personalitatea ei jucausa, excentrica si nebuna.Cred ca asta impreuna cu hainele trasznite pe care le poarta face din ea un magnet de fani si glorie. I se potriveste tot ceea ce face.INtr-un cuvant e 'extraordinara'. Cand zici'exagereaza' te referi la haine, coafura, machiaj etc. nu? Pai... uneori da si atunci nu. mi place dar in general e creativa si o admir pentru indrazneala cu care poarta acele tinute, adica asta o face atat de LADY GAGA, nu? big grin

Întrebări similare