Project Hate, Subscribe, Iron Maiden, Megadeth, The Doors, Bullet For My Valentine [ s-ar putea sa-ti placa ], Upon This Dawning, Bring me the horizon, Fit for Rivals, Green Day, Puddle of mud... [ restul gen Metallica, Scorpions presupun ca le stii ]. Bafta!
Truda, Trooper, Rammstein, Queen, Nirvana, Elysion, Eluveitie, The eagles, Alice Cooper, Alice in Chains, Alternosfera, Avantasia, Evanescence
BVB,sunt cei mai tari, și mai sunt Linkin Park dacă vrei la fel ca ei. FundĂ? Te rog... sunt nou pe TPU!
Deja ascult BVB, dupa cum se vede in numele si avatarul meu.
Şi eu care credeam ca nu mai ţine
Din start mi-am dat seama că nu-și va da seama, datorită acelei intrări tipice cu "hei" (numai naivii îl folosesc)
Și mai e și numele "RockGirlBVB", ceea ce m-a făcut să-i dau o vărstă cuprinsă între 12 și 14 ani.
Din astea 2 rezultă (ca la matematică) că gluma încă se prinde pe proști.
Da' foarte nou mai esti pe TPU, avand cont din 2011, cu peste 2500 de raspunsuri date, 76 raspunsuri castigatoare si peste 300 de intrebari.
Ei uite ca mi-am dat seama. Nu sunt proasta, cum ma crezi tu, si "hei" e felul meu de a saluta. "Doar naivii il folosesc" - E doar parerea ta. Nu mai judeca persoanele inainte sa le cunosti! Si daca nu esti in stare sa'mi dai un raspuns la intrebare, nu comenta. Punct.
De ce să nu judec persoane înainte să le cunosc? Toți sunteți la fel la vărste mici.Mai tărziu vă faceți o personalitate interesantă care poate fi citită.
Tu ai auzit de bun simt? Nu cred. Ce'ar fi sa te judec si eu acum? Ca esti mincinos si iti place sa-ti bati joc de oameni. Am pus doar o intrebare. Repet: daca nu vrei sa raspunzi, gura mica. Eu nu am chef de cearta acum. O seara buna.
Ce e îla bun simț?
Cauta in dictionar daca nu stii.
Mă macină curiozitatea, de ce desparţi cu apostrof, copilă? E mai mişto aşa, sau ce?
Consumă mai puțini pixeli decât liniuța. Toată lumea știe că pe net, pixelii consumați în scris costă în plus.
Păi să faci şi tu economie.
Mncp
O să mă prefac că nu am înţeles aluzia.
Şi puţi.
Ai adormit ca un prunc aseară. Și eu la fel
Și chiar atât de oribil vorbesc?
Am adormit la 4 şi m-am trezit pe la 9 şi ceva, deci sunt foarte mulţumită de mine însămi. Tu cât ai dormit?
De obicei te înţeleg, dar atunci tot treceau maşini pe stradă şi mai vorbeau şi ceilalţi. Bine, nici nu e prima dată când te pun să repeţi ce spui.
Auzi...la ce oră am vorbit noi la telefon? Că habar nu am când am ajuns acasă. Am adormit instant
01 şi ceva, cred.
BVB sunt cei mai tari şi primii (de la coadă) dacă ar fi să fac un top cu cele mai bune trupe rock.
Thousand foot krutch, 30 seconds to mars,Corroded,Two steps from hell,Blacklisted Me, Icon for hire, Fit for rivals,, Skillet Dead By April...
yonela13 întreabă:
Patricia444 întreabă: