| Pitic08 a întrebat:

Hei, eu ascult rock cat si genuri derivate de la acesta, in clasa am o multime de din astia sa ii numesc asa, care ascult manele, porcarii, bibeereli, cyrcusuri etc.ma enerveaza. ce pot sa le fac...sa nu ii mai aud...plus ca astia mai mari numai manelisti inculti frate.nu scapi.peste tot rasuna scoalaa manelele cocalarilor din a 10

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Atât tu cât și EnterSandman sunteți doi "rockeri" care nu aveți habar de limba română ceea ce mă face să mă simt prost, ca rocker.

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Nu-i băga în seamă. Ei vor rămâne în mizeria lor și tu îți vezi de viața ta. Respect pentru că asculți rock.

"When all is said and done, I will be the one, To leave you in your misery and hate what you've become" (Breaking Benjamin - Had Enough)

| LastChance a răspuns:

Te inteleg perfect. Sunt in acceasi situatie ca si tine...totusi vorba Jessicai "traim in Romania". totusi, lasa-i in pace cu manelele lor cu tot. Tot cocalari raman orice ai incerca sa faci. asa ca iti urez batfa! happy

| Gizăz a răspuns:

@EnterSandman: Cu â nu s-a scris la început de cuvânt niciodată în istoria limbii noastre. Asta nu e greșeală, e dovadă că ești semianalfabet. Da, mă cred mai deștept ca tine. Măcar eu știu să scriu.

| EnterSandman a răspuns:

Aha...ami imaginez,ati recomand, sa te muti la alta scola daca te streseaza asa tare, ca foc nu poti sa le dai.ca cica nu-i frumos sa faci asa ceva, sa ai bati nu cred ca poti pentru ca zici ca esti sigur...deci ramane prima varianta happy

| EnterSandman a răspuns:

Care e problema ta mr. Спинесхиверс, m-am grabit.asta e, te crezi tu mai destept?

| AdDiCtEd4MuSiC a răspuns:

Exact asa se intampla si la mine...eu imi bag castile in urechi si le dau la maxim.nu se mai aude nimiclaughing
ps: am incercat sa ma iau si cu ei in gura da cum ei sunt ca tiganii i-am lasat in pacehappy

| Robert a răspuns:

Peste tot vei gasi din astia.Lor de exemplu poate nu le place ce asculti tu.Si eu detest manelele.La mine in bloc se asculta manele dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma mut.Totul tine de cultura.Chiar daca te deranjeaza cica-laca ce zic ei acolo tu vezi-ti de ale tale fi mai destept ca ei.Iar daca te vei muta tu vei pierde in fata acelor inculti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai inteligent e sa ii lasi in pace. Asa e in Romania. Dupa ce termini liceul du-te unde vezi cu ochii, in alta tara la facultate. Tu esti marul bun din cos, nu ii lasa pe ceilalti sa te stricelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tolereaza-i. crezi ca in alta parte e altfel?
nu poti schimba gusturile omului.tie ti le poate schimba cineva?
eu te sfatuiesc sa nu te stresezi, sunt altele mai rele happy
ia situatia ca atare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact, iti iei casti si asculti linistit ceea ce vrei, ca doar nu o sa ti le smulga din urechi sa te oblige sa le asculti "bibeerelile" si "cyrcusurile"
Si eu pateam exact la fel acum 2 ani, numai Puya si "valorosi" din astia. Si se luau de mine ca, vai doamne, eu nu-s "la moda".
Simte-te unic, special si peste nivelul lor. Si ce daca o sa iti spuna ca esti satanist sau prostii de genul asta? Ba chiar am auzit ca satanistii sunt niste oameni destepti. Sau muzica zgomotoasa? Sa isi asculte ei acele zgomote produse in FL Studio, practic asta sunt, n-au mesaj, n-au versuri ( I wanna get beside you bla bla bla ce versuri sunt astea? ) n-au voce (aia facuta in calculator parca nici nu e umana).
Bafta si asculta ce iti place, nu e nevoie sa te conformezi.