| Jocelyne a întrebat:

Hei, fani ai rock-ului! Va propun sa facem un top cu cele mai bune melodii ale trupelor Iron maiden si Megadeth. Eu inca nu gasesc suverana nicio melodie.
Si inca ceva! Pariez ca va face ceva valva...De ce oamenii care prefera rock-ul sunt catalogati drept satanisti( bine, eu ma refer la trupele consacrate de timp, nu la cele recent fondate)? Voua vi se par cumva Deep purple, Led zeppelin, U2, AC/DC, The police, Aerosmith, Bon Jovi, Dire straits, The rolling stones, Europe, Iron maiden si Guns N roses trupe sataniste? Bine, daca as fi pomenit de Metallica si Pantera care au ceva melodii mai creepy( pe care marturisesc ca le ador)... Dar majoritatea sunt geniale!

2 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

U2,ac/dc,europe,iron maiden, metallica si pantera nu sunt pe merit consacrate in opinia mea

| VannEe a răspuns:

Iron Maiden:Hallowed Be Thy Name
Rime of the Ancient Mariner
Run to the Hills
The Trooper
Fear of the Dark
Dance of Death
The Number of the Beast
Blood Brothers
Megadeth:Symphony of destruction
Angry again
Trust
Sweating Bullets
Holy Wars
Peace Sells
Hangar 18
A tout le monde
Fara top,pentru ca toate imi plachappySi nu numai astea. Oricum, referitor la cealalalta intrebare, cred ca s-a discutat atat subiectul asta...Adica,fiecare are dreptul sa asculte ce vrea. Datorita faptului ca nu asculta genul si ca nu inteleg melodiile, versurile, asta e cea mai simpla metoda pentru catalogare.Personal nu prea am intalnit oamenii care sa sustina asta,dar ma rog... Oricum, ce conteaza ce gandesc altii despre tine, avand in vedere ca nu te afecteaza cu nimic?