Vai, cum sa zici asemenea prostii? Ce experienta ai, ai cantat 1 luna pe chitara acustica si deja dai sfaturi din experienta? Te intreb pentru ca n-ai zis aproape nimic OK.
1. Tocmai ca e mai sensibila electrica, te obliga sa canti mai curat, asta doar pe distorsiune oricum. Am inceput pe o acustica, insa dupa scurt timp am trecut pe electrica, apoi am luat iar acustica in brate si n-aveam nicio problema, cantam super curat.
3.Total fals. Cei mai buni chitaristi pe care-i cunosc au si chitare scumpe, dar cele mai multe sunt chitare ieftine, cumparate datorita experientei. Daca ai ocazia sa testezi multe chitare, poti lua o chitara la 300 de lei mai buna ca una la 1500. Si nici invers nu e corect, o chitara scumpa nu va suna mereu bine, exemplele sunt cele mai cunoscute firme de chitare :gibson si fender, chitare OK dar mult prea scumpe pentru ce ofera, n-am testat niciun gibson sau fender care sa se compare la sunet/feeling cu esp-ul meu care e mult mai ieftin.
5.N-are relevanta bugetul. Regula e ca daca ai bani, dai cati vrei, daca n-ai, te supui unui buget, ideea e sa iei ceva pe care se poate canta si care sa-ti placa.
Cat despre marci, unde dracu' le-ai gasit?) acustice ibanez, fender, stagg? Ai enumerat 3 dintre cele mai proaste, nu cele mai bune. Am acasa electrice si fender si ibanez si stagg, sunt chitare ok, dar la acustice?
Oricum, pe langa ca raspunsul tau e idiot, nu inteleg de ce n-o lasi sa inceapa pe electrica, fiecare cu ce-i place, sunt 2 instrumente diferite, si eu as fi inceput pe electrica daca aveam una.
Imi place ca te-ai hotarat sa incepi pe electrica, din pacate seturile chiar nu sunt bune de nimic, sunt extrem de proaste. De 600-700 lei iti poti lua sh o chitara decenta, iar apoi sa mai strangi bani de un amplificator, din nou, la 300-400 lei iti iei ceva decent sh. Nu merita seturile.
Oh, inteleg. o.o'
Nici cunostiintele mele despre chitara nu sunt decente, de aceea ma gandeam ca macar lucrurile de baza le pot invata pe chitarele acelea. >-
Ce-mi recomanzi altceva?^^
Salut! O sa-ti dau o serie de sfaturi, din propria experienta, e problema ta daca vrei sa ma asculti sau nu!
1.Niciodata nu incepi sa canti la chitara, pe o chitara electrica, deoarece este mult mai sensibila ca una rece (clasica/acustica) si in momentul in care vei fii pus in situatia sa canti pe o chitara clasica, te vei face de ras (nu prea o sa poti).
2. Daca vrei o chitara (electrica/clasica), NU cumpara set-uri direct, deoarece sunt de proasta calitate.
3.Pretul, este direct-proportional cu calitatea, o chitara ieftina, clar va fi de proasta calitate, una scumpa, clar va suna bine si vei fii mai multumit de ea.
4. Daca tot ai ceva cu amplificarea ( chitarele electrice se amplifica, te-ai prins? ) poti opta pentru o chitara electro-acustica.Asta e de fapt o chitara clasica cu microfon incorporat.
5.E de preferat ca la inceput sa dai, pe o chitara ok, o suma intre 450-1000 lei. Daca progresezi si observi ca-ti place, poti continua investitia intr-o chitara electrica dar dupa minim 1 an de studiu pe una clasica/acustica.Asta ar fi destul de ok pentru tine:http://www.senia.ro/f310-nt-chitara-acustica-yamaha-24013-3.
Orienteaza-te dupa marci ca Ibanez, Fender, Stag, sunt foarte bune si suna bine. Sa nu-ti iei Hora(marca romaneasca), Hora sunt de toata groaza! :))))
Vai, cum sa zici asemenea prostii? Ce experienta ai, ai cantat 1 luna pe chitara acustica si deja dai sfaturi din experienta? Te intreb pentru ca n-ai zis aproape nimic OK.
1. Tocmai ca e mai sensibila electrica, te obliga sa canti mai curat, asta doar pe distorsiune oricum. Am inceput pe o acustica, insa dupa scurt timp am trecut pe electrica, apoi am luat iar acustica in brate si n-aveam nicio problema, cantam super curat.
3.Total fals. Cei mai buni chitaristi pe care-i cunosc au si chitare scumpe, dar cele mai multe sunt chitare ieftine, cumparate datorita experientei. Daca ai ocazia sa testezi multe chitare, poti lua o chitara la 300 de lei mai buna ca una la 1500. Si nici invers nu e corect, o chitara scumpa nu va suna mereu bine, exemplele sunt cele mai cunoscute firme de chitare :gibson si fender, chitare OK dar mult prea scumpe pentru ce ofera, n-am testat niciun gibson sau fender care sa se compare la sunet/feeling cu esp-ul meu care e mult mai ieftin.
5.N-are relevanta bugetul. Regula e ca daca ai bani, dai cati vrei, daca n-ai, te supui unui buget, ideea e sa iei ceva pe care se poate canta si care sa-ti placa.
Cat despre marci, unde dracu' le-ai gasit?) acustice ibanez, fender, stagg? Ai enumerat 3 dintre cele mai proaste, nu cele mai bune. Am acasa electrice si fender si ibanez si stagg, sunt chitare ok, dar la acustice?
Oricum, pe langa ca raspunsul tau e idiot, nu inteleg de ce n-o lasi sa inceapa pe electrica, fiecare cu ce-i place, sunt 2 instrumente diferite, si eu as fi inceput pe electrica daca aveam una.