Hei Pentru inceput, cariera de inceput a lui Dragonu coincide cu Specii
Deci: melodiile de la inceputul carierei Specii: Robo-Sapiens, Amenintarea maimutei, ultimul golan, 4ziua, maimute de strada( si celelalte de pe albumul Specii cu Kazi- Amenintarea maimutei, sa Cauti tracklist pe net
Urmatorul album specii este Imperiul Lianelor.Cateva melodii: Capcana, Imperiul Lianelor, Simon Adebisi etc
Ultimul album Specii: Candy 2, Doru, Special K House, Jocul Ielelor, Farmacia de la colt, Sah ..albumul de numeste Usile
Dragonu are trei albume solo: Adio Ak 47 omu vechi ( ex de melodii: Mai mult ca sigur, Aloha, Dacheeba, Ardem)
Urmatorul este Dragos Vo-da : cateva mel de pe el: N-o sa mai fiu niciodata un drogat, Povesti de familie, Barlad, Schimbari de valori, Cei care inalta flamuri
Si ultimul, cel lansat acum pe 11 mai: Anul Dragonului : Melodii: Anarhie, Prajeala de mahoarca, Vino la concert, Old School, Discuti, Prieten Adevarat, Once upon in Romania
Haarp Cord au 3 albume.Primul: Dragoste sau frica.Melodii de pe el :Reprezint, Bucurie in replica, Prraa, Titani, Reprezint, Raman in strada etc
Al 2 lea album: Vremurile din Urma.Melodii:Lacunele istoriei, Dezradacini, Cum e, Un singur gand, Primavara etc
Si ultimul: Ziua 1. Melodii: Frecvente pierdute, Zambete romanesti, Ziua1, Cam asa e strada, Inca reprezint, Merg mai departe, Prin foc, Am vazut raul in fata...
Chimie are tot 3 albume : 1.Mambo siria- Palaria sarpelui..in rest nu prea stiu, cauta tracklist pe net
Al 2 lea De la zei la cimpanzei: Melodii:Big check, De la zei, Muzica muzica muzica, Ceva din nimic...
Ultimul Strada Stramba se numeste si melodii:Blood is life, Groapa, Am fost un copil rau, Frati, Rana, Imigrantii
Cedry2k:X Preferatul meu, la egalitate cu Specii.Are 7 albume.1.Alchimia Veninului.Melodii: Profil, geneza, capcanele timpului, De pe podium la podea,
2. Poezie Baltistica Melodii: Bum bum, Balboa, Contra cost, Ultima oara, picatura chinezeasca..etc
3.Cuvintecevindeca:Horror din Berceni, Koutro, Neprevazutul, Clisee, Iarna grea..etc
4.Clipa schimbarii: Ultimul ceas, Clipa Schimbarii 2, Pacea inimii, Spre zero, N am stiut, Alt exemplu
5.Identitate( e ultimul) : Marea Evadare, Noile Ordine Mondiale, Extreme, Glossa
Si mai are 2 in care si a pus toate colaborarile : Album.Colaborari 1 si 2. Pe ele gasesti melodii gen Muzica ( cu Doc, Nwanda.,.), In legea mea( cu deliric), In lupta cu conditia( cu Bitza)..etc
De subcarpati nu stiu, nu ascult, scuze
El Nino: Imapala, Bucatti..atat stiu nu ascult.
Sisu: Pai toate albumele alea la familia.in La Familia are melodii precum: Tupeu de borfas, Adevarul gol golut, Vorbe, Probleme de familie
Allbume solo.Vacanta in.mexic:Fac din noapte zi, Sisu vinovat, Din toate florile din lume, Bucuresti
Album - Temnita luminii, melodii: Am.nev de rabdare, Anotimpuri, Iti lipseste curajul etc
Ultimul album e Marea Evadare. Melodii: Insolit, Povestea mea, Filme, In linia intai
Sper ca te am ajutat