Poti canta Halo,de Beyonce(asta chiar e pentru voce angelica!),sau de Pink Raise Your Glasses, Try, So what, ce zici? apoi Umbrella de Riri, We Found Love(asta e destul de sus)
Auzi, am si eu o intrebare. De ce te-ai inscris la concursul ala din moment ce nu stiai ce sa canti? Nu se presupune ca mai intai iti pregatesti ceva si apoi te inscrii?
M-am inscris la Romanii au talent deoarece vreau sa-mi indeplinesc visul. Auditiile sunt in vara si am timp sa imi aleg o piesa si sa o repet pana imi iese perfect.
Nu stiu ce piesa ti s-ar potrivi mai mult, asta numai tu stii dar poti incerca o melodie de a lui Celine Dion
Bafta multa, multa!
Ne zici si numele tau in caz ca apari la t.v. sa te recunoastem?
Daca este sa apar cu cea mai mare placere:*
Ok
Imi place foarte mult Beyonce, Rihanna, Pink, genul asta imi alea mai lente. Am vocea a 2a adica nu pot sa imi fac vocea groasa... ma rog e mai ciudata vocea mea. Dar am o voce angelica... sper sa iasa totul bine, daca nu am emotii o sa iasa totul bine
Canta ceea ce crezi tu ca te reprezinta, nu prea pot sa imi dau cu parerea ce piesa sa alegi. Oricum iti urez succes
Foarte buna piesa, dar este foarte grea. multumesc frumos
Pai canta melodiile tale preferate,normal!
Depinde si de voce,de exemplu mie nu mi se potrivesc oricare.
Poti canta din astea,Katy Perry,Rihanna,Taylor Swift,din astea noi,vad ca astea sunt placute.
Sincer nu iti recomand din Romania,fii diferita, asa cantece din Romania canta cam toti...
Iti urez BAFTA, si incearca sa scapi de emotii, de curiozitate, cati ani ai?
Multumesc frumos, am 16 ani:*, incerc sa scap de emotii:-s
Poti canta Halo,de Beyonce(asta chiar e pentru voce angelica!),sau de Pink Raise Your Glasses, Try, So what, ce zici? apoi Umbrella de Riri, We Found Love(asta e destul de sus)