| rox a întrebat:

Hei neata! mergi la concert la ac/dc?\m/ Vreau sa stiu cum a fost primul' vostru concert, la ce varsta, unde, la ce formatie? povestitihappy

11 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Neatza.Nu cred ca o sa ma duc la concert.Se anunta anul vitor cam multe concerte si nu stiu cum sa ma impart si cu banii.Primul meu concert probabil a fost Iris cand eram mica ...si primul concert ca-lumea a fost anul trecut(aveam 16 ani) in noiembrie la Cluj la Haggard

| VladyCristian a răspuns:

Salut. nu merg la acest concert pentru ca stau in cluj laughing. Am 16 ani doar. Cel mai fain concert a fost pe plaja la Mamaia in vara anului 2002. Eram un pic cam mic dar stiu ca toata lumea se distra in jurul meu. A fost super... Nu voi uita niciodata. Ps: formatia care canta era 3Sud Est happy :X

| Katiee^^ a răspuns:

Buna! Nu merg deoarece nu's fan laughing) Primul meu concert a fost destul de dragut thinking S-a tinut intr-un club laughing) Stiu cum suna thinking [ eram ruda cu proprietarul :d ] Au cantat Dj Project happy Cat am mai fugit dp un autograf day dreaming laughing

| arysa a răspuns:

Cand eram mica mergeam mereu la festivalul de la Mamaia dar primul concert pe bune a fost concertul Rbdlove struck Aveam 16 ani si s-a tinut la Bucuresti deci un motiv in plus de fericire:eram numai eu si varul meu sa ne facem de cap 1 zi prin Bucuresti. Concertul a fost de milioane, nici nu stiu cand s-a terminat, la sfarsit am fugit din sala ca sa prindem ultimul metrou si au trecut cu microbuzul exact pe langa noi(era sa lesin in clipa aia, eram atat de aproape de ei); Trenul nu l-am prins, am dormit in gara si asta nu ar fi fost nimic daca nu ne-ar fi dat afara la 3 noaptea ca sa faca curat. pe la 6 a sosit si trenul nostru si cu parere de rau am plecat. Pot sa spun cu mana pe inima ca a meritat fiecare cent dat pentru concert:X

| dudu_4306 a răspuns:

Primul meu concert a fost la Artmania in vara asta. Am venit pentru Nightwish dar pe langa mai era si Pain si Subscribe. Am avut noroc ca am fost in al treilea rand. Cel mai tare concert, BESTIAL!

| Dianna_8523 a răspuns:

Pai primul concert a fost cand eram mica laughing Cred ca pe la 5 ani asa. daca nu mai putin la trupa Andree, eram chiar innebunita dupa ele happy Concertul s-a tinut la sala sporturilor din orasul meu happy doamne.si m-am suparat pe ele ca au intarziat laughing Povesteste-ne si tu happy ~!

| Piscotel a răspuns:

Primul meu concert... a fost pe la 14 ani cred...la Hi-Q. Erau inca in formula de la inceputul trupei si tin minte ca am cantat cu ei 2 ore in mod continuu. Concertul s-a tinut de zilele orasului in piata centrala.

| Blnda17 a răspuns:

Primul meu concert a fost pe la 9 ani.Stateam in dristor(sector 3) si erau alegeri pentru primar. A fost un concert 3SE(eram mare fan atunci). A fost in parc in Iore si eram toti cu patura stateau oamenii pe paturi si uitau la concert, numai eu ma zbantuima pe acolo laughing. Asta a fost prin 2003. Aaa si ne-a dat si cate un CD cu autograful lor. Ce vremuri...sad

| Blnda17 a răspuns:

Primul meu concert a fost pe la 9 ani.Stateam in dristor(sector 3) si erau alegeri pentru primar. A fost un concert 3SE(eram mare fan atunci). A fost in parc in Iore si eram toti cu patura stateau oamenii pe paturi si uitau la concert, numai eu ma zbantuima pe acolo laughing. Asta a fost prin 2003. Aaa si ne-a dat si cate un CD cu autograful lor. Ce vremuri...sad

| cristina_3322 a răspuns:

Eu pana sa merg la primul meu concert m`am tinut de sora mea scai.eu aveam creq 11 ani. dansa 19 si nu vroia sa ma ia nici in ruptu` capului ca dansa sta cu cei mari si ce fac eu acolo, si noh cum is eu ...stau pe capu tau pana zici "da" ma mai fac ca si plang, joc un teatru de nota 10laughing si m`a luat, a cantat Voltaj, ce veselie mai era pe capu` meu ca m-a lasat sa ma sui pe o duba pe capota, si saream in sus pe ea.

A fost in centru la Palatul Culturii, si de atunci mam tot dus cu prieteni, ma lasa nu ma lasa ma duceam, ca la mine nu`i cu pretentii "hai ca te las hai ca nu te las" daca nu ma lasa plang si tot plecbig grin

A fost super. dar mai frumos a fost cand m`am dus cu prietenii, atunci distractielove struck

| zu a răspuns:

Primul concert pe la 11-12 ani la Rbd in Bucresti pe un stadion, nu mai stiu exact care...eram innebunita laughing, dar cel mai mult mi-a placut la Madonna desi nu sunt un mare fan.