anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei :* Puteti sa -mi da-ti versurile de la Slipknot - Before I Forget in romana?
Funda >; d

Răspuns Câştigător
| theocuhaş a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=4H_XzRo9wzs versurile sunt in descriere :d funda?;;)

1 răspuns:
| 2NE1cl a răspuns:

Du-te! capsate închisă, în interiorul-o lume din afara si am sigilate în strânsă, bizar, dar chiar la domiciliu de claustrofobie, de închidere şi sunt în catastrofă, nu, din nou, am uns pe pagină, şi udate la benzina am purta doriţi o pata, dar eu sunt cel care e obscen Prinde-mă pe toate insurecţii sordide mici, nu am timp de pierdut, şi eu sunt doar prins in toate bovine Fray corzile Arunca formelor Ţineţi-vă respiraţia Ascultă! Sunt o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a mă uit Înainte să uit CĂ! am rupt peste şanţ, şi sa stabilit în mizerie şi eu sunt eu voi purta ca o cusatura, dar eu sunt cel care este rănit Atentie la dvs. indiscreţii răsucite mici am nici un drept de a câştiga, am prins la toate bătăliile blocate în ambreiajului împins în locul Ţineţi-vă respiraţia asculta! am o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a mă uit Înainte să uit CĂ! Sunt o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a mă uita ÎNAINTE Am uitat că! sfârşitul meu Acesta justifică înseamnă mea Tot ce am făcut vreodată este întârzierea mea în fiecare încercare de a se sustrage de sfârşitul drumului şi sfârşitul meu Acesta justifică înseamnă mea Tot ce am făcut vreodată este întârzierea mea în fiecare încercare de a eluda SFÂRŞITUL de drum! Sunt o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a mă uit Înainte să uit CĂ! Sunt o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a uita Înainte să uit CĂ! Sunt o lume înainte de a eu sunt un om am fost o fiinţă înainte de a putea sta voi aminti înainte de a mă uit Înainte să uit CĂ! Da, da, da, da Da, da, da, OH!