| Alexandrup a întrebat:

Hei.Stiu ca am mai pus intrebarea asta odata dar n-am primit nici un raspuns asa ca o repet:Unde ma pot inscrie la cursuri de percutie intre 9-12? Funda! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Mary Marry a răspuns:

Buna happy
Sigur gasesti la liceele cu profil de muzica.Sigur trebuie sa aiba un profesor de percutie. Dar daca esti din Bucuresti stiu clar ca are la Liceul de Muzica Dinu Lipatti.Eu sunt in clasa a-7a la Dinu Lipatti la pian de performanta si stiu clar ca exista profesor de percutie si unul chiar foarte bun.Adica nu stiu daca sti dar tobosarul acela pe nume Bubu este la noi la percutie.Si din cate stiu profesorii de la noi accecpta sa faca si meditatii acasa, ma rog acasa la ei big grin
Adica de exemplu profa' mea de pian face cu alti copii decat cei pe care ii are din scoala, pian acasa la ea.
Sau mai incerca la asa numitele Palate ale Copiilor.Nu le stiu pe restul dar cel din Bucuresti se poate spune ca are profesori buni.Nu chiar toti dar in general da.Acum nu mai stiu deuarece eu nu am mai facut cursuri acolo de cand aveam 6 ani dar du-te, merita.
Pa happy

4 răspunsuri:
| miky_4769 a răspuns:

Nu ai primit niciun raspuns ptc probabil nimeni nu stiestraight face uite acum ai un rasp, mai postezi o data intrebarea?

| Alexandrup explică:

Am cerut doar ajutor nu mai mult

| Alexandrup explică:

Multumesc Mary Marry dar intrebarea este daca sunt de toate varstele sau ma rog pana in 9 ani.Mersi!

| Mary Marry a răspuns:

Pai. Daca vrei sa faci la Dinu Lipatti percutie, dar sa te muti la scoala la Lipatti sa stii ca percutiea incepe abia din clasa a 5-a.Mai devreme nu. Dar sigur gasesti la palat.