| Andyo a întrebat:

Hei TPU am o problema
Am început sa urăsc ora de muzica, pur și simplu nu mai suport când aud de aceasta ora și asta din cauza fetelor fiindcă fac calvar la ora.

De când am început școala ni s-a spus ca o sa avem profesor nou ( noi am avut numai profesoare de muzica și toate bătrâne) și când a intrat el pe ușa, toate fetele parca au înnebunit. Erau toate roșii la fata și râdeau.

Și nu știu cum am putu sa îndur pana acum, dar m-am tot saturat ca fetele sa încerce sa iese în evidenta la ora lui. Le vezi pe toate făcute, îmbrăcate, par aranjat frumos și chesti la ora de muzica, iar în rest parca sunt sperietoare.

Și doamne zici ca sunt maimuțe mancipate la cum fac la ora. Nici nu prea am făcut ore ca lumea din cauza lor fiindcă îl tine de vorba.
Trebuie sa recunosc ca chiar este frumos proful. A avut 23 acum are 24 de ani, parul îl are mare și în părți scurt, se îmbracă mereu la firme și chesti, e cam rebel asa( are doua gauri într-o ureche) și de bani gata frate.

Nu știu dacă am schimbat vreo doua vorbe cu el deși am observat ca el cam încearcă asta ( e mereu happy) pff... întrebarea este ce sa fac, ca fetele sa nu se mai poarte ca niște parașute la ora asta.
Deci îmi face pur și simplu scârbă și nu numai ele, majoritatea fetelor din alte scoli unde face el sunt asa, unele iau salvat toate pozele de pe Facebook-ul lui, iar băieți ii spun ca baga fetele în boala și ca face corupție de minori.
M-am saturat de tâmpenile aste, dacă mai continua asa eu ma transfer. Deci din nou ce sa fac cu asta.
Chiar nu glumesc în legătură cu ce am scris, jur
Dau funda pentru răspunsul care ma va ajuta.

1 răspuns:
| Vlad617 a răspuns:

Sincer sa fiu, nu stiu ce clasa esti, dar fetele alea par putin duse.
O metoda simpla, dar care duce la scaderea notei la puratere, este chiulul.
Altceva ar fi sa le rogi si pe ele sa nu se mai poarte ca niste maimute, pentru ca nu se aleg cu nimic daca fac asa.
Iti urez BAFTA cu chestia asta.