| jan33tt a întrebat:

Hei TPU, am o problema.nu merge sa mi bag muzica pe iphone. e un iphpne 2 dar am si unul 3g original si nu merge nici pe el, deci, ieea e ca pana acum mergea, dar de cand am descarcat niste aplicatii, ca:whats appsi multe alte jocuri radiouri si altele, nu mai merge.conecrez calculatorul cu telefonul(iphone 2) {in amandoua iphonurile sunt aplicatii inclusiv whats apropo}, deschid itunesul si incep sa bag muzica.cand dau sync.imi arata ca se incarca acolo sus.si la un moment dat imi zice ca sunt niste probleme si ca nici melodiile si nici uele aplictii nu s au copiat pe iphone.acum cateva dati, pe iphone 3g mi arata tot asa, am dat ok si am lasat sa se termine de incarcat, iar apoi nu mai aveam majoritatea temelor, si cici o melodie...acum cand am vazut ca mi apar erorile alea, l am deconectat.deci ce sa fac? cum imi pun muzica pe iphone, dar sa ramana si aplicatiile. apropo, itunes versiunea 10.4.1.FUNDAA!+VOT!

Răspuns Câştigător
| Like_scoop_1995 a răspuns:

Nu este adrv. NU este prea Plin eu am problema cu un iphone 3g si Eu nu pot baga jocuri cand bifez jocurile si dai APLICA si apoi nu imi apar iconitele de la joc. eu o sa ma duc cu iphone sa ii repar softu.Nu costa Mult 50 lei cam asawinking

1 răspuns:
| Lex169 a răspuns:

Probabil telefonul este prea plin.Nu sunt utilizator de Iphone dar asta se intampla la multe telefoane gen Nokia/Samsung din cauza memoriei incarcate.