| anamarya_7801 a întrebat:

Hei TPU ce credeti despre justin bieber (jb)?
multi spun ca nu canta bine. dar daca nu canta bine de ce mai e cantaret eu am o parere foarte buna despre el am auzit ca a facut si acte de acritate si-a vizitat fanii bolnavii.(etc)
eu sunt o mare fana a lui si il ador.

4 răspunsuri:
| WhiteWolf7 a răspuns:

1)SUPER TARE Dimm!
2)Tu ai vazut ce voce de soprana are?
3)Chiar crezi ca face acele acte de caritate pentru ca chiar ii pasa? Nu, iti zic eu.In lumea muzicii pe care o canta ea.el.aceste acte si vizitare de bolnavi si ***...se numeste "Castigarea fanilor si a agata si altii"De ce? Pentru ca daca numai e nimeni sa-i asculte bla bla-urile el nu mai are bani.Capisci? Singurul caruia chiar ii pasa de oameni, de natura si asa mai departe, este Michael Jackson, Dumnezeu sa-l odinheasca...IIn cncluzie:Bieber nu face acte de caritate si alte chestii ci acte de comercializare.De asta nu ne plac noua acesti cantareti.In plus caasta nici n-are voce.nu stiu cum dracu a ajuns ala acolo unde e.

Răspuns utilizator avertizat
| Ade a răspuns:

Draga...Cred ca ai halucinatii! Aceste lucruri bune pe care le-a facut se numesc publiciatate pozitiva.Plus ca ai auzit, nu ai vazut.Noua ni se cam pare homosexual.De ce? Are fata de fata, are voce de fata si ni se cam pare ca are ceva (multe) fite.E un baiat de 16 ani care nu va ajunge datorita vocii lui ca Madonna, Lady Gaga, etc.El va ajunge acolo datorita fanilor.Imi pare rau de tine. Cred ca ti-ai pierdut ochelarii.

| Dianaa14 a răspuns:

Jsrin Bieber in sus, in jos peste tot! Nu canta bine e acolo unde e datorita fanelor in extaz care sunt moarte dupa frumusetea lui(nu dupa voce asta e sigur).Si nu a facut acte de caritate si-a facut publicitate. Daca ii pasa de ce nu scrie piese ca Earth Song sau Heal the word? Pentru ca nu ii pasa de noi doar de cum sa fie mai celebru. Daca Michael Jackson mai traia sigur ar fi donat mult mai mult de 1 milion de dolari japoniei.El a construit mii de centre cu copii orfani si multe spatii de joaca(ex. cel mai mare din bucuresti).De ce? Pentru ca ii pasa si pentru ca a avut o copilarie grea si a stiut ce inseamna durerea nu ca justin bieber care are apartamnet de 7 milioane de dolari.Dar am o intrebare pentru voi cele obsedate de biberon:nu v-ati saturat sa fiti injurate si batjocorite pe site doar pentru ca ne spuneti noua ca nu stim ce e muzica adevarata si pentru. ca spuneti ca biberon e cel mai bun din lume? Incetati odata feteleor! Ca nu e deloc bun!