Nu! Nu este Adevarat! Am facebook'ul lor si fix si ei au postat ca nu sunt impreuna si doar sunt buni prieteni si colegi de echipa. Atat! Este adevarat ca exista zvonuri cum ca ei 2 ar fi impreuna, dar am dat si interviuri si unele pagini de internet chiar au postat si adevarul.
Ocupa-ti mintea cu probleme mai importante decat superficialitati de genul.
Bine ca-mi spui tu cu ce sa-mi ocup mintea ) doamne frereste.S-au ar trebuie sa ma uit pe realitatea tv si sa ma duc la vot?
Ar trebui sa pui mana pe niste carti si sa-ti dezvolti mintea. Benoclatul la vedete si pe unde s-au mai c*cat cainii lor nu te va ajuta la nimic si va fi prea tarziu cand vei realiza asta.
.Sunt la stat la litere in primul rand.Ti se pare ca nu citesc destul? Si daca imi place Smiley care e treaba ta? Doamne ar trebui sa va controlati putin pe la doctor. Ceau si tine-ti comentariile fara sens pentru tine.
"S-au". Asa e. Foarte multe litere faci tu acolo la stat. Poate stat degeaba.
Tu nu vezi ca m-am corectat?
Ai dreptate. "Ceau". Nu ma mai apuc de dat sfaturi caci n-are nimeni urechi sa asculte si creier sa gandeasca. Sunteti blocati pe o frecventa sclavagista si nu merita efortul.
Pai asa se scrie "ceau" provine la la "ceao" din italiana.Comunistule/o
Scuză-mă, nu sunt preocupată de astfel de cuvinte. imi văd de " filologia" mea, dacă eşti pasionată, draga meaa, atunci ar trebui să şti TU că mai mult de jumătate din populaţie il folosesc aşa: ceau. Şi nu este o greşeală!
Interesează-te mai mult şi tu. :*. pa pa
EdgyEmy întreabă: