| kapsunik99 a întrebat:

Funda! Stiti ca ieri, Iasi a intrat in cartea recordurilor pentru lansarea a mii de lampioane :X Au cantat Andreea Banica si Stefan Banica Jr. Acum intrebarea mea este:

Astazi ar trebui sa cante Alex Velea.dar unde? am auzat ca in mall-ul de la palas.dar nu sunt sigura UNDE in mall..., Iar maine, canta Connect-r..si iar nu stiu unde. puteti sa imi spuneti plz? :3 Dau Funda! Ms

5 răspunsuri:
| CRISS69TM a răspuns:

Mare scofala, lansare de lampioane.si cine canta? cine-i alex velea? toata muzicz romaneasca din ziua de astazi este jalnica, sub orice critica, jenanta.

| kapsunik99 explică (pentru CRISS69TM):

Wow.ce persoane fara minte exista in ziua de azi. daca nu vrei sa-mi raspunzi, nu mai intra aiciwinking Apropo, e mare scofala, fiindca Iasi-ul a intrat in cartea recordurilor happy Asa ca du-te frumos si dormi decat sa mai raspunzi asa happy

| iuryy a răspuns:

Buna...amandoi canta in acelasi loc:*..si nu in mall. Unde au fost ieri lampioanele este o scena (pe care au cantat Andreea si Stefan Banica). Acolo!:*. Sper ca te-am ajutatbig grin.

| kapsunik99 explică (pentru iuryy):

Stiu.dar am vazut ca ieri incepeau sa stranga toate lucrurile alea..si tot nu l-am gasit pe Alex;( Astazi pe la 18:00 canta connect-r si chiar vreau sa merg.dar nu stiu unde canta.din moment ce au strans scena.

| CRISS69TM a răspuns (pentru kapsunik99):

Exact.cei ce se bucura pentru o prostie, cica lansare de lampioane, si cei carora le place astfel de muzica cum camta alex velea si astealalti asa zisi cantareti.bine ca ti-ai dat seama in ce categorie esti.