anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-am gandit ca de la inceputul lui ianuarie sa incep sa imi strang bani sa imi iau o chitara electrica LDT EX-50. dar faza este ca habar nu am sa tin o chitara in mana.cu ce fel de chitara ar trebui sa incep? vreau sa mentionez ca sunt mare ascultatoare de metal.si a doua chestiune. unde pot gasi in buzau un,, profesor,,(ca altfen nu stiu cum sa-i zic) sa ma invete sa cant la chitara? adica sa o ia de la 0.si vreau sa mentionez sa fie rabdator si sa aiba habar de ceea ce face.adica sa fie profesionist.si cam cat ar costa o lectie.as vrea sa fac cover-uri de la melodiile de la metallica sau children of bodom.si vreau sa mai mentionez ca as repeta zi si noapte.mersii.:X:X:X:X:X

1 răspuns:
| RockNbeer a răspuns:

LDT EX-50, este o chitara.buna.alaturi de un Fender G-DEC 3, ai putea sa incepi sa canti...de profesor nu stiu ce sa ati zic, cauta pe www.rgc.ro,poate gasesti pe acolo pe cineva dornic sa te invete.dar o sa ati spuna ca ai nevoie de o acustica pentru inceput.asa ca.mult noroc si sper sa gasesti pe cineva sa te ajute;)