| HEROINAhero a întrebat:

Hei TPU, sa va spun ceva: prietena mea a fost cu un baiat cu care vroiam eu sa fiu cu el, apoi eu si cu ea ne-am certat pentru ca mereu ii vedeam cum se sarutau si mereu plecam undeva unde puteam sa fiu singura... apoi el si ea s-au certat deoarece ea numai iesea afara pentru ca nu o lasa mama ei. S-au despartit si de chestia asta dar si pentru ca el o insela, dupa eu vroiam sa fiu cu el...ne mai vedeam la scoala, ne imbratisam ca prietenii, apoi in seara asta am vorbit cu el si mi-a zis de ce nu-l mai bag in seama, iar eu i-am zis ca el mereu avea "bussy" la status si nu vroiam sa-l deranjez si i-am mai zis ca mereu intrebam de el deoarece nu l-am mai vazutsigh

Acum, motivu la asta ar fi sa-mi dati melodii in care e vorba de ceea ce v-am povestit eu mai sus, adica mai pe scurt melodii in care este vorba despre 2 care se indragostesc, iar cealalta numai suporta...

1 răspuns:
| liviufirst a răspuns:

Sincer, mi-a fost greu sa te citesc. Sper ca nu asa te exprimi si fata de el caci altfel il inteleg. Uite, iti propun o melodie mai optimista, si cu imagini, sa-ti poti exprima dragoste ce i-o porti. Sper sa te ajute.Succes.
http://www.youtube.com/watch?v=840NbiFF1zM