| Titii a întrebat:

Hei TPU spune'ti'mi mai multe trupe care sa cante hard rock sau black metal \m/ sau pur si simplu rock. si care e melodia voastra preferata de la ei :* multumeeesc:*

2 răspunsuri:
| AndreiAlexandru36 a răspuns:

Three days grace,shinedown, hollywood undead,seether,evanescene,epica, linkin parca, nightwish,nonpoint,lunatica tokio hote, paramore,the rasmus, the pretty reckless,lacuna coil,lordi,apcalyptica,slipknot, skillet,nirvana,bullet for my valentine, alesana, silverstein,within temptation,flyleaf,black veil brides, dead by april, breed 77, rammstein,escape the fate,drowning pool,in flames, krista, megadeth, papa roach. Tiam scris aproape toate trupele pe care le ascult eu, nu le-am scris ca sa ma aflu in treaba. Ami dai funda te rog?

| PokemonPew a răspuns:

Tot sunt atatea threaduri cu preferati, ia ca am umplut un mare gol:
Trupa rock care va place cel mai mult: rock, hard rock, metal, din Romania, de-afara, etc
Preferatii mei:
1. Ai batrani: JudasPriest, Annihilator, AC/DC, DeepPurple, Zeppelin, Thin Lizzy, etc...is prea multi;
2. Astia mai tineri: Valtary, Megadeth, Children of Bodom (recunosti interpretul? ) Death, RHCP, Savatage, etc
3. Din Romania: Iris, NeguraBunget, CelelalteCuvinte, TimpuriNoi

funda?