Sfatul meu: Fa-ti tu stilul, nu lasa stilul sa te faca pe tine. Daca nu esti genul care sa se ingroape sub tone de make-up si accesorii (cum o fata de varsta ta nici nu ar trebui), atunci nu fa asta. Ceea ce porti tu de obicei sa porti si in continuare - o bratara, cercei, lantisor, si poti sa porti din acelea care au simboluri metaliste - initiale ale unei formatii care iti place, etc. Si machiaj doar de ocazii.
Febra...care eu cred ca de fapt este o intidere de muschi, cred ca ai parul mai lung (si greu), daca nu vrei probleme de genul asta fi mai moderata, sau fa din timp exercitii pentru intarirea musculaturii gatului.
Pai uite si eu ascult rock
Ce genuri asculti?
Ca sa nu pari foarte diferita de restul lumii poti purta panaloni negrii, tricouri negre ori tricouri cu trupe
accesorii cu capete de morti ori cu initialele unei formatii
Si eu ascult rock....si la inceput eram obsedata de haine negre, tinte, bocanci, dar mi-am dat seama ca nu conteaza cum te imbraci asculti ce iti place si te comporti intr-un mod care sa te caracterizeze pe tine nu muzica pe care o asculti. Dar daca vrei sa te imbraci dupa standardele pe care le-a pus lumea asupra rock-erilor atunci ar trebui sa mentionezi si ce gen de rock asculti, macar ce formatii?!
Patricia444 întreabă: