Rock/metal-ul nu are treaba cu imbracamintea machiajul sau mai stiu eu, poti sa nici nu te imbraci .
Tie frica ca daca te imbraci "gresit" nu o sa te mai considere lumea rockerita ?
de febra nu scapi..eu cel putin nu scap nici odata cu una cu doua , cui pe cui se scoate daca ma intelegi ce vreau sa zic
Ceea ce este cel mai important este faptul ca asculti genul acesta si ca il apreciezi, daca intr-adevar faci asta fiindca iti place cu adevarat si nu pentru a parea diferita sau a iesi in evidenta in fata altora.
Nu ar trebui sa pui prea mult accent pe partea vestimentara, insa daca vrei sa arati muzica pe care o asculti prin imbracaminte, cel mai bine ar fi sa nu exagerezi cu accesoriile. Un tricou cu una dintre trupele preferate, o pereche de pantaloni si niste tenesi sau bocanci sunt mai mult decat suficiente. Si oricum, nu trebuie sa te imbraci asa intotdeauna, fiindca nu e ca si cum ai purta o uniforma. Poti purta astea doar atunci cand ai chef si daca tu crezi ca ti se potriveste intr-adevar.
Cat despre febra musculara, nu prea ai ce sa ii faci, in 2-3 zile trece. Daca faci headbanging in mod frecvent, ti se vor obisnui muschii gatului, iar febra musculara se va simti din ce in ce mai putin.
Patricia444 întreabă: