| Papushica_2133 a întrebat:

Heii!
Ma plictiseam intr-o zi si am deshis radioul pe telefon.Am o intrebare: Oare costa ceva daca ascult la radio de la telefon?

P. S: VA DAU fundita DAR SA IMI SPUNETI MAI INTAI CUM! ca eu sunt noua si nu stiu

Răspuns Câştigător
| PureMadnesS a răspuns:

NU...normal ca nu costa...te asigur

8 răspunsuri:
| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Nu costa nimic laughing
castile de la telefon sunt ca o antena, de fapt sunt antena, nu are ce sa te coste
cat despre funda, in drept cu raspunsul apare o medalie(funda) gri, cand apesi pe ea se face portocalie, aia e funda

| NothingImportant200 a răspuns:

Nu te costa nimic!
Cum dai fundita: In coltul de jos din dreapta este o fundita gri, dai click pe ea la raspunsul pe care il consideri tu folositor!

| Savy a răspuns:

Daca deschizi un radio normal te costa? E aceeasi poveste si pe telefon, ai un modul radio de captare, n-are nici o legatura cu reteaua sau altceva care costa.

| ZoOzOLe a răspuns:

Bagi castile in tel gasesti radio in telu tau cauti frecventa favorita si atat NU PLATESTI NIKA

| sonya a răspuns:

Buna. Nu costa nimic sa asculti radio pe telefon. Iar fundita nu stiu cum se da. undeva la raspunsuri in profilul tau dupa care selectezi raspunsul castigator. Nu am dat nicio fundita. Succes

| Raluuu a răspuns:

Nu costa nimic, Radioul pe telefon este pur si simplu o aplicatie, la fel ca jocurile, pozele, si alte cele...
In partea din dreapta - langa raspuns iti apare o funda gri., iar daca apesi pe ea se face portocalie - este semnul ca raspunsul ales de tine a fost premiat! Bafta:*

| Bublles a răspuns:

Nu te costa nimic...adica nu iti ia centi din telhappy

| annna a răspuns:

Nu costa nimicwinking