| THhumanoidTH a întrebat:

Heiihappy
O mica intrebare pentru Rockeri:X
De ce nu va place muzica House?

Răspuns Câştigător
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Pai...foarte simpluhappy consider ca house-ul, absolut tot house-ul suna cam la fel.Au aceeasi linie melodica, au versuri putine si care se repeta in prostie.Consider ca rock-ul este pentru oamenii care stiu sa aprecieze muzica buna si nu se pun la mintea house-ului care suna identic in toate melodiile de acest gen.Asadar aceasta muzica devine enervanta si te plictiseste.Pe cand rockul vine mereu cu ceva nou, iar ritmul si instrumentele te relaxeaza cand esti nervos sau trist, cand esti depresat sau confuz.

7 răspunsuri:
| TheDarkEmpire a răspuns:

Pur si simplu nu ma regasesc in "versurile" melodiilor...

| MalinaH a răspuns:

Nu sunt rockerita dar nici mie nu imi place muzica house.
E foarte enervanta!

| Crisis a răspuns:

Pentru ca n-au niciun fel de mesaj [Sun is up, wtf?!] si ritumul e mereu acelasi. In plus, cei care canta au vocea foarte editata. Incep sa cred ca house-ul e mai daunator decat maneaua.

| andreeutzaa a răspuns:

Pentru ca este genul muzical al superficialitatii.Majoritatea(deci nu zic toate pentru ca as fi ipocrita) au acelasi sunet repetitiv si daca stai sa asculti versurile iti dai seama ca si acelea se repeta la nesfarsit si ce este cel mai rau e faptul ca nu au nici macar un sens.Din industria muzicii rock au iesit mereu melodii de calitate si majoritatea din raprezentatii muzicii rock au intrat in istorie.Deci in concluzie nu imi place muzica house pentru ca e superficiala.

| AudImagini a răspuns:

Credemă, dacă îţi place TH, nu te considera ''Ruacără''

| AudImagini a răspuns:

Ok, ok, ok... eşti stresată?

| THhumanoidTH explică:

@AudImagini
In primul rand nu am spus ca ma consider rockerita,ok?
In al doilea rand TH canta pop-rock(tot un subgen al rock'ului)iar rock'ul are o multime de subgenuri,dar tu il asculti pe ala care-ti place mai mult,ok?
In al treilea rand daca asculti TH, nu inseamna ca nu poti asculta Nirvana sau Metallica, ok?

Întrebări similare