Evanescence.
Nici eu nu-i pot numii pe acei penibili (One direction) cantareti.
Http://www.youtube.com/watch?v=cK7z9uq3DZ8
astia iti plac?
pnm, macar astia nu sunt gay...
Nu am doar o trupă favorită;
- Pasărea Colibri, Semnal M, Pheonix.
- New Kids On The Block, Backstreet Boys, No Mercy, East 17, 'N Sync, Boyzone.
- No Doubt, Outlandish.
- B.U.G. Mafia, Paraziţii, 2 Live Crew, N.W.A.
- Animal X, 3 Sud Est, Akcent, Simplu, Non Stop, Body&Soul, AS XX, Bosquito, Genius.
- Flying Steps, Bomfunk MC's, Music Instructor, Southside Rockers, Freestyle Project, Sonic Division, B-Boy Tronik, Electrocore, Run DMC.
- Depeche Mode, Alphaville, Duran Duran, Pet Shop Boys, Modern Talking, London Boys, Smokie, Kelly Family.
- Negură Bunget, Trooper, Luna Amară, Magica.
- Aerosmith, Nirvana, Bon Jovi, Pearl Jam, Alter Bridge, Black Sabbath, The Doors, Europe, Epica, Within Temptation, Sirenia, Flyleaf, Nightwish, Fozzy, Green Day, Guano Apes, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Sepultura, Rage Against The Machine, Queen, Scorpions, Sonata Arctica, Volbeat, Velvet Revolver, Bullet For My Valentine.
Evanescence si Breaking Benjamin.
Pur si simplu urasc muzica pop.Numai pe Michael Jackson nu.
Da imi plac cei de la One Direction atat de mult incat as vrea sa ii vad cum mor odata. Uite si piesa mea preferata de la ei :
http://www.youtube.com/watch?v=CdqaFGf-rTY&feature=relmfu
Cel mai mult, ONE DIRECTION!
Mda...cei care comenteaza de felul in care fac poze.ahm, n-ati mai auzit de distractie? I mean...sunt tineri. Ce vreti sa faca in poze? Sa stea sa se uite la aparatul de fotografiat fara sa schiteze macar un zambet? Well, care ar mai fi farmecul atunci? De ce crezi ca ii iubim? Ii iubim pentru ca sunt 5 idioti din cauza carora plangem, radem si mai ale ne indragostim -.-" Haterii probabil o sa comenteze muuuult la faza . Deci One Direction ramane clar trupa mea preferata! Haters gonna Hate. Potatoes gonna potate. Niall already eat. xD
Have a nice day.
Heii Si mie imi plac foarte mult 1D, iar cei care ii fac gay sunt p.rosti si invidiosi pe ei... Deci ar fi bine sa taceti iar atunci cand veti ajunge ca ei sa comentati.
Roxytta întreabă: