Pentru mine, Noul lui look mi-se pare ok. Imi placea si celalaltul dar si asta. Nu prea mi-se pare ca s-a maturizat asa de mult. Iubesc melodia Boyfriend, cum canta si se prezinta in ea e normal pentru anii lui. Are vreo 18, deci da. O schimbare nu sincer.
O intrebare. Tu te uitati in oglinda cand ai comentat? :l [ sa nu crezi ca am ceva q tine pentru ca sunt moarta dupa Biber, daca da te anunt ca gresesti, am ceva q tine pentru ca nu sti decat sa comentezi aiurea la adresa unora care au ajuns ceva deoarece au muncit. JB are respectul meu pentru ca deoarece a fost necajit cand era copil a luptat in viata pentru a ajunge ce este astazi si nu-mi convine ca un neexperimentat ca tine sa-si bata joc de munca altora ].
Eşti penibilă.
Din toate raspunsurile tale mi-ai confirmat ca esti mult mai penibil ca mine.
Imi place look-ul de acum, desi cateodata ma gandesc ca cel din inainainte era mai dragut! Da, mie mi se pare ca sa mai maturizat desi nu foarte mult.Imi place melodia"Boyfriend" si cred ca canta bine in ea, desi la inceputul melodiei ma gandeam ca o sa fie mult mai sofisticata! Nu prea vad o schimbare in ceea ce priveste cariera lui! Sper ca te-am ajutat!
Da imi place mai mult noul lui look! Nu prea mi se pare ca s-a maturizat atat de mult! Imi place foarte mult melodia Boyfriend MEREU O ASCULT SI VIDEOCLIPUL E FRUMOS! Da as vedea o schimbare, dar nu una majora!
Loveyourself întreabă: