Draga mea, prostia şi inteligenţa nu vor fi niciodată compatibile.Sunt sigură că băiatul are un IQ destul de mare(de vreme ce ascultă rock, îmi dau seama că e un băiat deştept) ca să nu se lase influenţat de "muzica" pe care tu o asculţi şi să nu se încurce vreodată cu tine. Încearcă să intrii în lumea lui şi să te laşi influenţată de ce e bun, manele sunt un gen de muzică(cu greu pot spune ca e muzică) de cea mai proastă calitate care trebuie luat ca pe caterincă, nu ca pe un gen muzical adevărat.De vreme ce e rocker, sunt şanse destul de mari să nu asculte, chiar să urască manelele, respectiv chiar să nu te suporte şi nici să vrea să se încurce cu tine.Nu oricine înţelege rockul,eu una chiar mi-am făcut o părere bună despre băiat(chiar dacă nu ştiu exact ce fel de rock ascultă, din acela liniştit sau "satanist" cum îi ziceți voi, maneliştii).Cum spuneam, dacă băiatul e într-adevăr inteligent şi nu se va lăsa "pradă" influenţelor tale muzicale atunci nu prea ai şanse cu el, sincer-slabe şanse.Numai dacă ar fi o iubire puternică, poate atunci ar reuşi să treacă peste asta şi ar lupta să fie cu tine, eventual să încerce să te facă să asculţi rock ca şi el.Depinde dacă el te iubeşte sau nu.
La varsta de 14 ani se pune accentul mult prea mult pe genul de muzica preferat. Este greu de spus daca ceea ce simti pentru el, simte si el pentru tine.
Bun,ești manelista, bănuiesc ca încă nu ai dat prin cluburi sa înveți twerk pe manele și dansuri din buric. Mereu când aud cuvântul ăsta mă gândesc la cocalari și cocalarite, sper ca tu nu ai sa ajungi una de genu,cu telefonul dat la maxim pe strada cu o manea, tind sa cred ca ești o puștoaică ce are timp sa-și găsească propriul stil de a se manifesta, îmbrăcăminte, comportament, genul de muzica preferat etc. Revenind la tine. Eu cred ca genul de muzica ce îl preferam nu are de ce sa intervină intr-o relație, poate fi combinat, o manea de jale și dragoste acum, o melodie rock de a lui mâine. Nu ezita sa experimentezi și alte genuri, fii tu însuți și dacă acel băiat va vedea ceva frumos în tine și la tine, sunt sigura ca va acționa.
Pai incearca sa-i prezinti o manea de iubire si vezi cum reactioneaza
Eu eram la fel imi placea de un baiat iar el era manelist si eu nu, mi-a prezentat o manea si mi-a placut, acum ascult numai manele.Arata-io si lui pe asta e de dragoste:
https://www.youtube.com/watch?v=issf5iVteD0