Pacat ca adevaratele talente nu sunt apreciate`. Sa fiu sincera, mai bine as alege muzica din Romania decat cea din alte tari. De exemplu, mie mi se pare ca Lady Gaga prea vrea sa iasa in prim plan. Nu am nimic cu ea, canta frumos, dar e mult prea extravaganta!
Nu e vorba neaparat de acesti,,artisti,,e vorba de public ca ii asculta...
Cantareti afoni sunt in fiecare tara,dar in Romania se pare ca prinde bine...
E pacat ca nu sunt promovate valorile adevarate, dar baremi mai sunt cativa artisi underground care fac muzica buna, si au un public restrans care ii apreciaza pentru asta
Buna!
sa iti spun sincer,mie imi place Andreea Balan de cand eram mica,inca de cand era in trupa Andre si am observat ca in ultimul timp cam lasa de dorit!
Chestia e ca in Romania e foarte multa rautate si bineinteles ca toti au incercat sa faca ceva dincolo daca in Romania nu sunt apreciati! si cam asta e adevarul,noi nu le vedem decat partile proste,pe cand cei de dincolo stiu sa aprecieze si altceva! vad si partile bune!
Noi,de invidiosi ce suntem,incercam doar sa criticam si atunci e normal sa incerce sa se faca si dincolo cunoscuti,acolo unde sunt apreciati,sunt laudati,etc!
Asta e adevarul,nu are rost sa ne ascundem dupa deget!
Noi stim doar sa critica, sa apreciem, niciodata!
WOW! In primul rand la radio nu se dau videoclipuri. 2. Celia tocmai are melodie noua, dar nu in romana, cum vad ca ai vrea tu sa fie. 3.Nu canta mai nimeni in romana deoarece nu pot face concerte afara! Grasu XXL,Maximilian si toti astia nu au concerte afara,si de aia canta in romana, restul, sunt pe-afara.
Tot ce poartă numele de muzică bună romanescă,să fie clar pentru toţi că nu e promovată la tv/radio.
Ce-ai pus tu,Dya,Lora,Blaxy Girls,Celia... OARECUM fac parte din prima categorie a celora ca Inna,Alexandra Stan,Antonia,doar că e mult mai acceptabila.Din punctul meu de vedere, muzica de calitate e alta, dar nu pot afirma că-ţi place şi ţie...
Abecedare întreabă: