Mie imi plac cateva melodii de la el.
Cel mai mult imi place
http://www.youtube.com/watch?v=7A-aYZl7JhU
Dubstepul e muzică? urăsc zgomotele alea numite "dubstep". E o nebunie, toți retardații ascultă dubstep pentru că e la moda. Sincer prefer să ascult mixerul decât dubstep.
Skrillex cântă un jeg. Se aude de parcă şi-ar trage-o doi sau mai mulţi roboţi.
Mai bine nu mai comentezi
De ce să nu mai comentez? Ai întrebat dacă ne place. Ţi-am spus părerea mea. Data viitoare când pui o întrebare, menţionează şi că aştepţi doar răspunsuri pozitive despre ce-ţi place ţie, iar cei ce au o părere proastă despre ce ai întrebat tu, să se abţină, că nu eştiîn stare să accepţi şi alte păreri faţă de ce pe care le ai tu deja în minte.
Eu am intrebat ce melodii va plac de la ei. Deci, era cu subinteles.
StrumfLala intreaba:
Heiii!
Va place Skrillex?
Nu am dreptul să răspund că nu-mi place?
Ba da dar. Puteai spune doar : Nu, o urasc sau altceva
Păi şi eu ce-am zis? I-am descris puţin muzica. Dacă se poate numi muzică ce face el...
Ok. Nu vreau sa ma cert
Da cine se ceartă? M-am luat de tine cumva? Eu sunt doar unul din cei care are o părere extrem de proastă despre skrillex şi tot ce face el.
Bine.
Intoarcete la manele ca nu ai ce cauta la dubstep
Manele Tu ai dat măcar un click pe profilul meu să vezi ce muzică ascult eu? Pe lângă metal, dubstepul e şaormă.
Skrillex e un el, dupa cate stiu eu. Imi place cat de cat, dar nu prea poate fi numit dubstep ce face el, e un fel de muzica electronica ce aduce un pic a dubstep. Imi plac cateva melodii, First of year cel mai mult.