| StoneHeart_2297 a întrebat:

Hello again... Vreau sa stiu ce trupe va plac(intrebare interzisa pentru bieberieni, hannah munteana fans, gomezieni, gutanieni, salamieni etc)mie de ex imi plac Slipknot, Behemoth, Gorgoroth, Death Funeral, GWAR, Dimmu Borgir si multe alte trupe Voi ce trupe preferati(rock evident, nu lautari sau play and win si alte cacaturi)

9 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Salut!
Pai, am sa iti spun cateva trupe.
Metallica
Manowar
Megadeth
Motorhead
Scorpions
Bon Jovi
Marilyn Manson
Nirvana
Negura Bunget
Children Of Bodom
Oomph!
Rammstein
Gorgoroth
Immortal
Behemoth
Cradle of Filth
Venom
Slayer
Era Decay
Dimmu Borgir
Nirvana
Alice in Chains
The Doors
Death
Led Zeppelin
Pink Floyd
Queen

| FucktheSystem a răspuns:

Sincer ascult de la Guns N Roses până la Children of Bodom, nu o să stau să eunumăr sunte de formații pe aici, oricum sper că ți-ai format o părere.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Hello. Am o lista lunga : Disturbed,Bullet For My Valentine,Three Days Grace,Seether,Avanged Sevenfold,Black Sabbath,Cargo,Trivium,HIM,Cradle Of Filth,Eyes Set To Kill,Godsmack,Slipknot,Guns'N'Roses,Machine Head,Papa Roach,Praying Mantis,Red,Sonata Arctica,The Used,Trooper,The Rasmus,Trapt,Within Temptation,Nightwish,Adagio, Deep Purple, Breaking Benjamin. Si lista ar putea continua.

| PinkPanther a răspuns:

Hai ca iti zic si eu o parte din trupele care imi plac mie:
six feet under, cannibal corpse, children of bodom, in flames, arch enemy, eths, holy moses, crahde of filth, amon amarth, sepultura, soul fly, cavalera conspiracy, slayer, lamb of god, dimmu, watain, dope, pro-pain, truda si cred ca ajung asteawinking

| Raengar a răspuns:

Sunt asa de multe ca nu mai tin minte
metallica megadeth slayer anthrax sabaton hammerfall manowar breaking benjamin slipknot judas priest disturbed alter bridge audioslave guns n roses bon jovi etc.

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Bring me the horizon, escape the fate, Cadaveria, Astarte, Lucifugum, demonic christ, draconian, xerath, Agathodaimon, Sepultura, ensiferum, kalmah, Ajattara, Kalmah, Amon amarth, abruptom, HiPOCRISY, BATHORY, At The Gates, Dark Funeral, Opeth, Pain, Marduk, Grave, Cenotaph, Avzhia, Girugamesh, BloodBath, The 69 Eyes, Children Of Bodom, Cannibal Corpse, Darkness Ablaze, Throes Of Dawn, Legion Of The Damned, Arma Gathas, Thulcandra, 1349, Darkthrone, Enthroned, Burzum, Necrophagia, Eternal Lord, Neaera, Nihilist, Entombed, bahimiron, darkened nocturn slaughtercult, gloomy grim, lugubre, azrael, inquisition, vargathrone, nokturnal mortum, nosvrolok, gorgoroth, mayhem, god macabre, dismember, carnage, grotesque, morgue, brutality, flesh consumed, deceased, disastrous murmur, dissect, martire, black witchery, necroplasma, horna, Darkwoods My Bethroned

| andr33hk a răspuns:

Judas Priest sunt cei mai tari dupa parerea mea. Ar mai fi Hatebreed, AC/DC, Metallica, Nightwish, Gorgoroth si multi altii.

| Brighitaaa a răspuns:

Three days grace,slipknot,green day,nickle back,nightiwish,HOLLYWOOD UNDEAD,limp bizkit,paramore, avril lavigne, soko, ETC. nu ascult doar rock, cand imi vine mai ascult si melodii mai lente