| TDGMeebu a întrebat:

Hello!

Ceva informatii despre Justin Bieber?

Multe melodii de'ale lui...

Si cum draq se pronuntza numele lui? Scrieti exact cum se pronunta Ca nu reusesc niciodata sa spun cum trebuie

Eventual poze multe si frumoase cu el

Si niste teme cu el pentru nokia 6234?

Gata ca cer cam multe

Multumesc oricum kiss

726 răspunsuri:
| Deny_8368 a răspuns:

Jastin Bibar, are cateva meldii noi... daca le vreiii... da add la creata13d

| Mariusrap91 a răspuns:

Se pronunta Giastin Bibar si alceva despre el nu stiu ca nu sunt fan (lucky me laughing).

| LoveMusic a răspuns:

Se pronuntza Jastin Bibăr. E un băiat ok, adică. cântă frumos happy Mie îmi place melodia "One Time" love struck Informaţii: Justin Bieber are 15 ani, culoarea lui preferată este albastru, locuieşte în Atlanta, Georgia.Numele complet este Justin Drew Bieber şi primul lui album se numeşte "My word". Sunt mai multe informaţii, dar eu.doar atât ştiu despre el :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super in sf candva normal! adica toata lumea cu care am vb pan acum nu stia nici cine e!(mai putin prietenii krora tot eu le-am zis d el:P) Daca nai fac rost de mels sau daca vrei mai multe add la the_only_purple_cata(p mess) eu le am p toate ca sh mie imi place :X:X daca tot avem ceva comun vreau sa te intreb ceva:intra pe http://y8.com/games/Dress_Up_Selena_Gomez sh zi-mi daca cun geak-paltonu-sacoul(nu stiu ce e) din dreapta sus.Jok la descoperit sor'mea hai pls incearca daca sti vb p mess pup msgu e valabil pentru toti cei interesatzi:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodii: One less lonly girl, Favorite girl, One time, Bigger, First dance, Where are you now, Down to earth, Love me, Common denominator.
A fost descoperit pe youtube de viitorul său manager, Scooter Braun(a participat la o competitie unde a luat locul doi, prietenii si familia nu au avut posibilitate sa vada cum a cintat, si el a pus pe youtube un video cu el, au inceput sa aiba peste miliardul de vizitatori. Si astfel la descoperit managerul. Apoi intr-o parcare sa intilnit cu Usher unde el i-a spus: usher usher pot sa iti cant un cintec, deoarece imi place foarte mult cintecele tale. La care usher nul luase prea in serios. La o saptamana usher l-a vazut pe youtube si i-a placut cum cinta.Peste o saptamana justin timberlake a vrut sa colaboreze cu el deasemena.Astfel a aparut o concurenta intre usher si justin timberlake. Justin bieber la ales pe usher. Si in prezent el il socoate pe usher ca un frate mai mare. Inainte de a deveni faimos, el cinta pe pragurile unui magazin cershind, deoarece el dorea sa o ajute pe mama sa care a fost lasata insarcinata la 17 ani ) acum are o sora pe nume jasmin in virsta de un an si jumatate. Si un frate jackson care s-a nascut in decembrie 2009. Gen muzical Pop, R&B
Ocupaţie muzician, compozitor.
Instrument(e) voce, pian, tobă, chitară, trompetă
Ani de activitate 2007-prezent
Case de discuri Island Records, RBMG
Website JustinBieberMusic.com

A avut doar 3 iubite-prima sa iubire a fost la 13 ani, iar ultima sa prietena a fost caitlin beadles- Sora celui mai bun prieten al sau christian beadles. Acum este singur. Considera ca timp de o saptamana este posibil sa simti daca iubesti o persoana.Primele lucruri care le vede intr-o persoana este: sa aiba ochii frumosi, zimbet mare si dragut. o personalitate buna, si sa fie amuzanta, care sa il faca sa rida, deoarece lui ii place sa rida mult... informatiile sunt adevarate deoarece am vazut o multime de intervew -uri cu el. eu inteleg bine engleza. :) mai multe informatii gasiti pe www.youtube.com. daca doriti informatii adaugatoare despre el adresativa :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 14 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de viitorul său manager, Scooter Braun. Înainte de a fi vestit a participat la o competiţie unde a luat locul doi. Familia şi prietenii săi nu au avut posibilitatea să fie prezenţi la competiţie.Astfel a pus video pe youtube. Timp de cîteva zile s-a adunat peste două miliarde de vizitatori. Scooter l-a văzut pe youtube şi s-a gîndit că acesta este Michael Jackson junior, astfel a fost descoperit. Justin era foarte sărac, deoarece mama sa a rămas însărcinată la 17 ani şi tatăl său ia lăsat cînd el avea 2 ani. Deci el s-a gîndit că poate să-şi ajute mama cîntînd şi cerşind pe pragurile unui magazin. În prezent are o soră Jaymzn în virstă de un an jumătate şi un frate născut în decembrie 2009. A călătorit in 16 ţări. A avut pînă în prezent trei iubite. Prima sa iubire a fost la 13 ani, astfel el a alcatuit in 2010 un cîntec Baby, unde povesteşte despre prima sa dragoste. Şi cît de greu este să fii doar prieteni cu fosta iubită. Ultima sa iubită este Caitlin Beadles-sora celui mai bun prieten al său. Acum este singur. Este îndragostit la nebunie de Beyonce, chiar dacă ea este prea mare pentru el. Primele lucruri care le vede într-o fată este: să aibă ochi frumoşi, un zîmbet mare şi drăguţ, o persoană buna, şi să fie amuzantă, căci el iubeşte mult să rîdă. Se poartă frumos cu fanele, căci el înţelege cum să fii un simplu om. Numele său se pronunţă Giastin Biibăr. Usher, pentru el este ca un frate mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin este cel mai bun cantaret.Este foarte trist sa ii citesc povestea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Djastin Biber...melodiile lui pe download.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna daca vrei sa stii id adevarat a lui justin este asta:justin_cool_boy35

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta Geastin Bibartongue:-|. Imi place, e super dragut si are melodi faine si canta destul de bine live... daca vrei asculta "One Time"e preferata mea si poti asculta si "Baby"sau inca o multime. aaa si informati daca char vrei iti spun ceva numele lui complet e Justin Drew Bieber, s-a nascut in Stratford, Ontario, Canada, in anul 1994 dar are inca 15anitongue.primul album a fost "MY WORD"si cred ca mai are numai unu adica"BABY"... daca te miri de unde stiu atatea asta nu e nimic am numarul lui de telefon adica numarul pentru fani si poate o sa raspunda si mai am o multime de informat dar nu mai am chef sa scriu atata asa ca atat iti spuntongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe justin bieber :X:X:*:*e cel mai dragut baiat de pe lume day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin biber ist ain guta iunge vo da gepos ich mach den dea ist sus vi maiun echs froind tu bist aba nicht gut fur in also lasin in rue unde nerf nicht

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber e cel mai dragut si cool tip.Il apreciez foarte mult deoarece a reusit sa isi ajute familia si cred ca are o voce super. I love you justin.Bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah da ie adev ca asta e id lui? justin_cool_boy35 .hmm...nu prea cred... orckum l'am bagat si eu.hee hee merita sa incerk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fratzilor se intampla sa am eu id lui justin bieber
da si chiar cum se pronunta bieber?rolling on the floorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de el ca e dragut si ca canta bine si numele lui se pronunta jastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea cea justin bieber :X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin Bibar se pronunta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bibar. mda melodi am MULTE.(cred) rolling on the floor dac vrei dai add la motdeea. si am si o gramada de poze si site`uri personale. etc mai vb noi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auziti care e mellui preferta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai` ma Deea.laughing Te-ai pus si tu p`aci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fana nu prea cred ca so o vaca ar pronunta (justin bieber)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta jastin biebar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau muzicaa cu el cine are sa intre plz pe id alexutza_dragutza48.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum o cheama pe fata din videoclip?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta jastin bibar! melodiile lui:one time, one less lonely girl, love me, favorite girl, never let you go, bigger, baby, pick me'''''cam atat

| nessa a răspuns:

Apropo nu asa se pronunta
Se pronunta asa:
GEASTIN BIEBAR
Si cea mai noua melodie a lui zic eu ca este BABY.