Nu suport prea bine manelele dar nu ar fi asta o piedica in fata faptului ca iubesc o fata si ea ma iubeste. Astea sunt piedici puerile. E normal sa existe unele diferente de preferinte. Important este ca atunci cand iubesti pe cineva ii iubesti si defectele si faptul ca nu gandeste mereu ca tine.
Nu cred ca ar dura o asemenea relaţie. În primul rând e vorba şi de cei din jur.De obicei maneliştii îi numesc pe rockeri satanişti şi tot felul de prostii, şi îţi dai seama că ar face puţin mişto de el.Plus că maneliştii şi rockerii nu se suportă. Ceilalţi care asultă alte genuri măcar sunt oameni şi nu se stau în banca lor, dar de la cocalari te poţi aştepta tot timpu să urle după tine.Eu una nu cred că aş suporta o asemenea relaţie.Eu să'i spun că vreau la rockotecă şi el să'mi spună că vrea să mă vadă dând din buric pe noua piesa a unui preparat din carne(sălămel sau costiţă ăla)...no way.
Nu si nu numai pentru toate explicatiile de mai jos dar sincer vezi tu un rocker cu o manelista sau invers? ar fi probabil cea mai jenanta situatie
sa stii ca sunt unii care doar asculta cateva manele sau asa deci aia nu ar probleme in a se cupla cu rockeri so it's only love that matters
Sincer.NUU! Adica daca vreau ca partenerul sa fie putin apropiat de "baiatul perfect" sigur nu asculta manele.Trebuie sa ne completam unul pe altul nu sa fim total opusi.Pentru ca, pana la urma o persoana care asculta rock si o persoana care asculta manele sunt diferiteee!
Altii mai sunt si asa dar poate cu nu pun atata haz in stilul de muzica dar la un moment dat, daca sunt iubitori de muzica vor exista certuri minore.In fine. fiecare cu viata lui! O seara buna !
Cum adica "nu ar conta"? Pai, frate... daca da iubitul tau, care sa zicem ca asculta manele, o petrecere si invita toti manelistii si esti nevoita sa asculti muzica asta (care, vine vorba, tie nu-ti place) cum ai sa te simti? Iti zic eu ca-ti va veni sa te urci pe pereti de nervi! Si-apoi, am vazut multi rockeri care spuneau ca le vine sa-i stranga de gat pe vecinii care dau manelele la maxim... dar daca ai trai alaturi de unul, care mananca manele pe paine, dimineata, la pranz si seara?
La fel si invers!
Eu consider ca trebuie sa am ceva in comun cu persoana alaturi de care convietuiesc, nu? Ascultam acelasi gen muzical, ne plac aceleasi lucruri.
E adevarat si teoria conform careia caracterele opuse se atrag, dar trebuie demonstrata, nu-i axioma.
Si nu, nu mi-as schimba gusturile pentru ca n-as avea cum. N-o sa ajung niciodata sa ma schimb de dragul persoanei iubite, desi deseori am afirmat ca de multe ori e bine ca partenerul sa aiba o influenta asupra ta (pozitiva, evident).
Nu stiu, fiecare face ce vrea...pana in momentul cand ajung la stirile de la ora 5 din cauza ca n-a oprit vecinu' salamu'.
Gusturile nu se compara. Dar daca persoana se lauda prin a fi "manelist", chiar nu cred ca relatia ar tine mult. Intr-o relatie conteaza si lucrurile comune ca sa existe o "scanteie".
Sincer genul de muzica nu conteaza...Insa persoana da!
Ca sa iti raspund la intrebare ca de asta ai pus-o raspunsul este "da".
Daca nu ai niciun gen de muzica preferat e ok pentru tine.
Sincer, daca nu asculta genul acela de muzica langa mine si nu se lasa influentat in vreun fel de acel gen de muzica, cred ca totul ar fi ok. :*
Sincer sa fiu fac baza de manelisti de prieteni de-ai mei, dar nu am nimic impotriva de ce gen de muzica ask el/ea, nu ask manele dar am avut Prietena care asculta manela cat cuprindedar nu pot zice ca asta a influentat relatia noastra cu ceva.
Va rog eu mult sa nu ne mai certam atata si sa nu ne mai jignit in halul acesta.De ce sa facem atatea diferente? Eu ascult manele, iar prietenul meu nu, iar aceasta nu ne-a impiedicat cu nimic in relatia noastra.
Zici ca suntem in 2 tabere :manelistii jignesc pe cei emo si invers. Eu ma prieteni care asculta diverse genuri.in fond, conteaza comportamentul, nu ce ascuta.si pana la urma sa incercam sa lasam deoparte discriminarea aceasta.Castigati ceva daca aduceti jicniri asupra altuia?
Eu cred ca nu, pentru mine muzica pe care o asculti nu e importanta, ca sa fiu cu alta persoana care asculta manele nu as putea ca sa fiu, sti de ce? pentru ca gandeste alfel, se inbraca alfel si normal ca mai mult decat o amic/a nu pot sa il/o vad.
e ca si cum te-ai juca cu papusile, si altul cu masinute. e normal ca sa nu-ti placa, pentru ca gandeste la fel, dar oricum prieten cu el poti sa fi... sper ca ti-am fost de ajutr