Probabil ii place. Si multe din prietenele mele care asculta porcarii house cand le pun Metallica sau Megadeth nu le displace, chiar din contra. Bine ele n-au renuntat la porcarii de genu house sau pop dar totusi asculta si metal, punk etc.
Probabil omul a ramas impresionat de frumusetea muzicii rock, cea ce pot sa zic ca este un lucru inteligent.
P.S. La cat de superba e melodia la care ai dat link nici nu ma mir ca s-a convertit
Pai i-ai dat Sabaton :X, normal ca i-a placut
Nu stiu ce sa zic de amicul tau...Nu cred ca poate fi atat de fake incat sa minta despre asa ceva. Probabil a inceput sa ii placa. Rock-ul intra repede pe sub piele.
mda,chestia cu copiAtul multi oameni copie pe cineva,dar uni nu stiu din ce cauza
Ew cred ca s`a luat dupa tine,logik,si nu cred ca este fan,asa cum esti tu.Ew am prieteni total diferiti de mine,pentru ca ma enerveaza cand cineva ma copie,si ew ascult rock,si nicuna nu face asta.El al fi trebuit sa ramana ca prostiile alea de club ale lui,iar daca ati fi prieteni ar trebui sa nu se preface ca un nessi Daca iar fi placut rock, cu adevarat,s`ar fi interesat si el de alte trupe,si nu s`ar fi schimbat asa de repede.Ew nu as vorbi o perioada ca el [in locul tau,n`as mai fi prieten ca unul care ma copie,dar tu faci cum crezi, ew sunt asa, mai rea ]
Чернобыль întreabă:
Ancuta5678 întreabă: