Pe langa definita muzicii as zice ca pentru mine e totul .E cel mai bun prieten, sora, fratele...samd
Pai pentru mine sunt 2 variante :
1.Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.
2. Musica este un amestec de sunete care se potrivesc in difereite momente pentru mine, adica atunci cand ascult muzica lenta ori mi-e somn si vreau sa dorm( ca daca mi`era somn si nu voiam sa dorm ascultam muzica hard rock sau ceva energic ) ) sau daca ma simt vioaie sau ...neadormita ascult musica dance sau pop.
Pentru mine personal muzica este PURA ENERGIE.
Dar, din pacate nu tot ce se comercializeaza acum se poate numi muzica.
Acum depinde si de genul de muzica, o melodie ritmata ma incarca pozitiv, una lenta ma relaxeaza, altele au versuri frumoase care te fac sa "visezi" s.a.m.d.
Oricum, muzica face parte din viata mea. I ♥♥♥♪♫♪♪♫♫♪♫♪ :D
P.S. Acum ascult ceva relaxant :)
http://www.youtube.com/watch?v=lVxz92XAv0U
Muzica e viata si e tot ce pot simti liber, fara sa fiu obligata, o am in minte si nimeni nu mi-o poate lua.trebuie sa lupti pentru ce iubesti, asta e cel mai impotant, eu traiesc si ma inveselesc cand ascult muzica si fara ea nu cred ca pot trai...nu cred ca ma intelege cineva
bafta
puffika întreabă:
Ancuta5678 întreabă: