| AnotherShadow a întrebat:

Hello TPU am un mesaj pentru rockerii din Braila.
Vreau sa imi fac o trupa caut om la tobe, chitara, bass, chiar si clape.
Eu sunt vocalist - screamo.
Stiu melodii de la trupele : Asking Alexadria, Slipknot, Bless The Fall, Bring Me The Horizont, Suicide Silence, Three Days Grace, Breaking Benjamin.
Lasa-ti aici un mesaj pentru doritori si va dau eu in privat id-ul meu ^_^

3 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Unu la mana, sintagma "rocker din Braila" suna ca nuca in perete.Iti pot confirma cei ce stau acolo. Orasul are un profund aer cocalaresc si/sau batranesc.Sa fii multumit daca gasesti in el 1000 de oameni care asculta rock si vreo 100-150 de pustani de varsta ta.Nu mai zic de oameni competenti in rock.Doi la mana, stii melodii? Stii cat de penibil suna asta? Trebuie sa stii sa le canti la perfectie si nici atunci nu-i de ajuns, pentru ca screamo nu e un subgen care sa faca cinste rock-ului, de departe. Daca ai trupele de mai sus ca principale influente, e rau tare de tine si de eventuala ta viitoare trupa.Incearca sa te reorientezi spre growling, death metal-ul e infinit mai apreciat in comunitatile rock decat screamo. Oricum, o sa-ti fie greu si sa gasesti oameni pentru trupa, daramite sa mai si canti cu ei.Mai la nord gasesti ceva mai multi amatori de rock, prin Galati.

| AnotherShadow explică (pentru Dumnezău):

Sunt Rockeri prin Braila dar cei mai multi au trupe sau vor sa fie solo.
Si daca tot zici despre screamo ca nu prea este apreciata in comunitatea rock intra pe youtube si scrie AskingAlexandria-The Final Episode

| NegativeCreep a răspuns (pentru AnotherShadow):

Screamo este o porcărie, are dreptate!
Cum ţi-am citit mesajul mi-am dat seama că trupa ta avea să fie un eşec total. Rockerii urăsc screamo-ul, cei adevăraţi adică.