| Andreyuyu a întrebat:

Hello TPU. CAre il critica in cel mai amuzant mod pe justin biberon ii dau 3 funde si mai pun 2 intrebari si as rasp la ele. tinti minte sa fie amuzante si nu la fel ca la cealalta intrebare.sunt amuzante si alea da spuneti altceva sa mai rad un pic de biberon. love you TPU:X:X:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Riyukii a răspuns:

Justin Biberon este un pedofil cu o masca de retardat, este un mosneag cu oo altfel de masca.Statul langa copaci i`a afectat creierul si acum si acum e si el un copil-copac.Acest lucru l-a afectat atat de tare, incat, acum, il apuca cantatu` la tsambal, in timp ce spunea chestii d gen:"Baby, baby, baby. o yeaah"big grin.
Vocea lui groaznica este putin acompaniata de branza celesta, care il face sa para un "dragut" in fata fetelor care si ele, probabil, auu mancat prea multa branza celesta.

12 răspunsuri:
| DdDiX a răspuns:

E un fraier
un afemeiat
un papa-late
un profitor (se da si el mare si tare) si nu stiu

nu prea am idei:*

| Ciprian a răspuns:

Pai Justin Biberon cum ii spui e un copil copac care a descoperit ca are voce. Sincer pe mine ma dezgusta, mai ales cand face fata aia de copil nevinovat. Parca ar fi retardat.

| AndyNyappy5 a răspuns:

Ce e asa amuzant sa jignesti un om?straight face frate, sunt demodata rau vadstraight face. s.au schimbat modurile de a te distra din ziua de azi. urat. de precizat: nu sunt fana Justin Bieber.

| hrysty a răspuns:

Justin Biberon pana la urma e fata sau baiat? Canta mai rau ca o fata. Si nu a vazut ca are o mutra de copil scapat in cap?

| sweettyyyy a răspuns:

Doamne de ce dai pe pamint asa niste tontzi care stau si isi bat numai joc`?!
xaxaxa...Doamne de vatzi vedea pe voi`!
Sunteti doar niste persoane fara minte`!
Care din nici un motiv il urasc pe Justin...nu inteleg cit de prost trebu sa fii, s urasti o persoana care in primul rind : nu tzia facut nimic`
si in al doile rind : nici nu stie de tine, ca sa-ti fac sheva`!
Copii fara minte`!:d

| KostiKa a răspuns:

Justin biberon e un pupincurist, pedofil, ratat care se da si el mare si tare la microfon sa vezi ce voce are fara pb daca ii dau o flegma in cap il pun in cur si ii fac si laguna tropicala, e un bosorog scapat de la spitalu 9 cu o voce pitigaiata din cate am inteles sa aruncat dupa el cu rosii pe scena rolling on the floor pacat ca nu am fost! crying laughing deci pana la urma daca esti fan biberon injurama cat vrei tu dar daca nu esti la prima ocazie la care biberon vrea sa se arunce de pe un bloc ia'ti un scaun o punga de floricele si striga "N'ai tupeu fraieree!" laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu am de ce sa-l critic pentru ca sunt fana Justin :X:X:X.il iubesc

| MaraSM a răspuns:

Deci ma dezgusta ceea ce se spune pe aici, totusi TPU este un site pe care se cer si se dau raspunsuri, dar totusi daca mintea voastra aia INGUSTA nu are habar de nimic asta e. Eu prefer de o mie de ori sa il ascult pe Justin Bieber decat pe manelistii aia retardati, cocalari cu fete de broaste. Nu stiu ce aveti cu Justin, dar se pare ca sunteti doar niste INVIDIOSI care asculta manele si rock de vi se urca prostia la cap. Nu oblig pe nimeni sa-l asculte si nici sa-l placa si stiu ca o sa ma injure multi, dar acceptati adevarul, ca unii sunt mai tari decat voi si au voce mult mai buna ca daca v-as pune fata in fata cu el sa cantati si mortii ar fugi. Acum sper doar sa vi se dea prostia jos din cap si sa deschideti bine ochii...tonguebig grinhappy

| Elyy_1788 a răspuns:

Bhaaaaaiii!
Nebunilorangry ce aveti cu baiatul acela superb?!?:X:X:X
Il ador si nu stiu ce va place sa il jignitsi!
Suntetzi niste idiotsiiii!phbbbbt
Bai va place asa mult sa ii spuneti biberon...straight face... v-ati uitat in oglinda?straight face
v-ati ascultat jignirile voastre astea proaste si idioate?straight face
Pai inseamna ca voi sugeti din biberonangry
!
Cine e copil acum?!?
Oricum... o sa vedeti si voi cum e sa fi jignit fara sa faci nimic...
Baiatu` e su[er marfa si voi va bateti joc de el...
Ratatilor!

| TeoPT a răspuns:

Nu e problema fix la Justin Biberon. E la toti artistii ca el happy Muzica non-sence predomina peste tot. Nu e Justin Biberon de vina, sunt altii inaintea lui.

| FallingRain a răspuns:

Pentru mine e un porc mic si roz. Fetele care se dau in vant dupa el cred ca fac asta doar pentru ca stiu ca, atunci cand va fi taiat(adica de paste) toti vor primi cate un biberon cu carnatii facuti din el.
Vocea: de pisica sugrumata
Caracter:egoist innebunit dupa bani, faima, biberoana si fete.
Cred ca e complet sub orice critica.