| LoverholicRobotronic a întrebat:

Hello TPU! ceva fani kpop? daca da:ce va place cel mai mult la acest gen? mie,imi place pentru ca muzica asta chiar transmite ceva,idolii muncesc din greu sa ajunga unde sunt,stiu ce inseamna o echipa, pun suflet in ceea ce fac, si mai ales sunt ei insusi tot timpul big grin (daca vreti sa mai povestim lasati id jos)~^^~

10 răspunsuri:
| KimEunHee a răspuns:

Buna! Eu iubesc kpop-ul! ID-ul meu este: ellycalance. Si sunt de acord cu tot ce ai spus. Pe langa ce ai spus tu, mike imi mai place pentru ca au un stil diferit, nou care m-a atras de la inceput.

| 2NE1cl a răspuns:

Buna! I LOVE KPOP! ID-UL meu e georgiana_melesteu99

| didixsmile a răspuns:

Iubesc kpop-ul am foarte multe trupe preferate mai ales sistar bigbang si ss501 aa da id-ul meu este diana.barbie69 :*:*

| powerofasmile a răspuns:

Nu pot sa spun ca ador Kpop, sunt anumite trupe care in plac dar in mare parte imi place orice fel de melodie kpop.happy
De ce imi plac?
-Paaai, in primul rand imi plac artisti care-si scriu singuri melodiile, care contribuie foarte mult cu idei in Mv-urile lor, care pun suflet in ceea ce fac si se simte in melodii, imi plac melodiile ritmate in care-mi regasesc energia, si cele in care sunt puse sentimente pe care le pot simti usor.
Eu sunt un fan devotat YG family, nu sunt fan SM ent. chiar nu prea imi place. decat 1, 2 melodii de la ce este acolo.happy

| SweetElf a răspuns:

Si eu iubesc kpop-ul happy mi se pare ca cei din k-pop muncesc foarte mult pentru fani lor... danseaza foarte mult si asta apreciez cred ca cel mai mult, mi se pare ca au ceva special si mai imi plac pentru ca ei fac multe pentru fani lor(merg la show-uri si glumesc chesti de genul asta si se imbraca in costume haioase ) happy
id-ul meu: jungeunmi13

| analoveskorea a răspuns:

Annyeong,K-fanule!
Ce imi place? Mai bine ma intrebai ce nu imi place.
In primul rand ador faptul ca acesti artisti pun suflet in ceea ce fac iar rezultatul e de fiecare data cel scontat caci reusesc sa ne transmita usor din pasiune pe care o pun in muzica lor. In al doilea rand consider ca sunt foarte talentati,au niste voci frumoase iar melodiile lor sunt diferite de ceea ce asculta romanii, cele mai multe sunt ritmate si te indeamna la dans iar altele sunt triste, melancolice dar au darul de a te unge la suflet.
Ii admir pentru faptul ca sunt gata mereu sa se sacrifice pentru a-si face fanii fericiti, pentru ca sunt mereu uniti si stiu sa lucreze in echipa ca niste buni coechiperi ce sunt, ca atunci cand cineva are nevoie de o mana de ajutor sunt acolo gata sa i-o intinda.

| analoveskorea a răspuns:

Pasiunea*

| ReallyChopped a răspuns:

Heii~ si eu am devenit fana kpop de un an xD aww Taemin~ sunt de acord cu tot ce ai zis +imi plac toate emisiunile lor (gen: wake up, taming idol, we are maried, parca.) imi plac hainele, coregrafiile chiar si machiajul...oo da oo da si muschii xDlaughing) umm...kpop nu este singurul gen de muzica care il ascult, eu mai ascult si rock, btw id meu: deeagirlforu [nu-i cea ce paree x.x] bye >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu chiar nu ma deranjez sa caut versurile traduse.Nici nu stiu despre ce e vorba in melodiile care le ascult. Suna misto si mai ales trupele de baieti :X Asa multi coreeni sunt frumosi :X Trupa mea preferata e SuJu dar mai ascult si MBLAQ, Ss501, B2ST.

| Hyung17 a răspuns:

Si mie imi place kpop-ul! Id-ul meu : paul_raska@yahoo.ro