Eu ma rog sa nu-l ia pentru nu-mi place Inna, merita sa-l i-a altii catareti/catarete mai bune decat ea. Vocea ei ma zgarie pe creier desi are melodii frumoase.
Sper ca nu. Si nu ma intelege gresit, vreau ca un roman sa castige, dar nu donsoara asta AM o parere foarte proasta despre ea.
Haha, un ofticat/o ofticata a dat nefolositor + stupid la cativa dintre cei care au spus "Nu cred ca Inna" sau "Sper sa nu Inna".
Credeam ca e o exprimare libera
Sper ca Enrique Iglesias! El merita premiul din plin pentru toata munca depusa. Inna, nici gand.
Buna Deabea astept sa ma uit Sincer, mie imi place INNA si nu iau in seama vorbele rautaciosilor. Eu am votato de mai multe ori si sper cu adevarat ca va gastiga. Are o voce buna si merita ca macar din cand in cand, Romania sa fie pe primul loc. Deci raspunsul e DA Bye:*
Putin probabil, si asta nu pentru ca nu imi doresc din toata inima ca un cetatean roman sa castige, ci pentru ca in primul rand concureaza cu niste artisti de calibru international si in al doilea rand a muncit mult dar in comparatie cu ceilalti artisti nominalizati la aceasta categorie oare a muncit suficient? Eu sunt de parere ca nu, bine nu a avut nici renumele sau resursele necesare.
Eu una da pentru ca Inna este o cantareata foarte talentata si a castigat multe premii si are, a avut, si va avea in continuare piese superbe care au luat ''number 1 '' 2 saptamani la rand :X ii urez succes
Eu nu cred ca o sa castige, sper ca o sa castige. macar ea sa ne reprezinte tara acolo, daca alti nu au fost in stare