| Raluka21 a întrebat:

Hello TPUtongue! Intrebarea asta e pentru cei care asculta K-pop...ce trupe coreene mai stiti [in afara de 2ne1, bigbang, snsd, si de trupele astea mai cunoscutelaughing] Dau >fundita:

Răspuns Câştigător
| Hiruko a răspuns:

NU'EST, Boy Friend. Ştiu că cele 2 sunt destul de noi. Sper că te-am ajutat puţin. big grin

| Raluka21 explică (pentru Hiruko):

Mersi mult, Hiruko!tongue

| Hiruko a răspuns (pentru Raluka21):

Cu multă plăcere! Dacă mai e ceva, îmi poţi trimite un mesaj. tongue

6 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Girls` Generation(소녀시대)

| AnonimGirl2345 a răspuns:

Bună :p! Eu sunt fană KPOP şi aş putea să te ajut happy.
EXO ♥♥♥♥♥♥♥ ( EXO fiind prima mea trupă KPOP şi trupa mea favorită ♥ ). Ei sunt foarte foarte cunoscuţi, încă de la debut happy ♥. I am an EXOtic puppy dog eyes ♥♥♥♥☺ ( EXOtics- fiind fandom.ul lui EXO :3 ) #IAMAPROUDEXOtic ♥♥♥! FOREVER♥♥♥!
SUPER JUNIOR
B2ST
NUEST
BOYFRIEND
KARA
GOT7 ( GOT7 e o trupă destul de nouă, a avut debutul în Ianuarie anul acesta, sper să te intereseze happy ).
Pot continua lista deoarece sunt multe trupe KPOP cunoscute laughing)).
După părerea mea, EXO e cea mai cunoscută şi iubită, cu un mare succes şi un mare fandom ♥.
Fundă?
Papa :*

| Irina3pouzeltov a răspuns:

EXO clar sunt cei mai tari. Si asa vor ramane. Mai pot fi si: N-Sonic; B.A.P; FTIsland; GOT7 (canta foare dragut dar s-ar putea sa nu ii sti datorita faptului ca au aparut de curand); Infinite; Up 10tion; zpsg; Beast; Shinee; Apink; Seveneen; CNBlue; B1A4. Si lista poate continua INSA, I'M EXOTIC so, EXO sunt cei mai tari... forever.

| Emmanuela14 a răspuns:

Exo,CNblue etc