| iShadowz a întrebat:

Helloh there, TPU!
Nu inteleg un lucru.Ce au toti cu oamenii de la tara? I mean...de ce spun ca asculta manele toti -in special asta ma deranjeaza.
Daca vezi unul nu inseamna ca sunt toti la fel.
Mie una nu imi convine, pentru ca timp de 3 ani am stat la tara si nu am ascultat niciodata manele. Si ce-i drept,erau multi care ascultau, dar nu toti.
Ei bine?

Răspuns Câştigător
| roxynutza a răspuns:

Ei bine... fitele de oraswinking asta cred ca spune tot; sunt unele persoane care spun ca ei nu asculta manele Doamne fereste si cand colo ei sunt cei mai mari cocalariwinking in fine eu nu cred ca o carte trebuie judecata dupa coperta iar cine o face inseamna ca are o viata plictisitoarewinking

3 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Şi eu cunosc o tipă de la ţară, şi nu ascultă manele, ascultă rock şi metal. Lumea generalizează, cunosc persoane de la ţară care sunt mult mai de treabă decât unii fiţoşi de la oraş.
Dar serios acum, asculţi BVB?! Cum spunea şi MaliciousDeath, BVB sunt ca manelele.

| MaliciousDeath a răspuns:

>Black Veil Brides-maneaua rockului.
Wait, what?
Oricum, generalizarea asta, în raport cu mediul în care ai crescut(rural/urban) e chiar prostească... Oameni proşti găseşti oriunde. Oraşele-s pline de cocalari care umblă cu maneaua dată la maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar majoritatea de la tara chiar sunt manelisti si oamenii generalizeaza///

Întrebări similare