| FadetoBlack a întrebat:

Hellooo!
Ce părere aveţi despre persoanele, în general fetele, care (vezi tu, sunt în depresie, că ma părăăsit X ) şi ascultă muzica rock doar pentru că cică "e de tăiat pe vene", şi aşa săaca, se simte în largul ei? Şi mai cer şi melodii triste, parcă muzica rock ar fi muzică de depresie... oh go on

Eu sunt total contra acestor persoane...

25 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Oameni dominati de stereotipii si prejudecati.Nu am nimic cu cei care asculta muzica trista ca asa vor ei.Nu am nimic cu cei care asculta rock de factura trista.Insa am ceva cu persoanele care asculta rock trist, doar pe baza prejudecatilor cum ca ar fi muzica deprimanta, care e pe aceeasi lungime de unda cu starile lor.Am scarba pentru persoanele de genul..."Vai,m-a parasit Dumitru,trebuie sa bag niste Evanescence sau Secondhand Serenade neaparat!"

Totusi,am observat asta,pe propria piele,cu doua persoane ce le-am convertit, daca le inveti pe fete de la inceput cu melodii mai lente si/sau de dragoste, care sa fie rock, poti sa le transformi in ascultatoare fidele de rock, o gramada pica la tactica asta.Ehe,ce fac Pearl Jam, Pink Floyd si baladele glam din oameni!

| Musique a răspuns:

Iar cand e fericita sare pe manele; sa fim seriosi, dezgust oamenii de genul.

| itscloudyoutside a răspuns:

Cretini fără creier care nici măcar nu merită să respire pe planeta asta.

| Paulla a răspuns:

Nu merită dreptul la viaţă. Sunt nişte persoane slabe, pline de prejudecăţi şi complexate de turmă din care fac parte.

| Hombre a răspuns (pentru Paulla):

Cine se naste are dreptul sa traiasca. Ai uitata ca ai fost adolescenta, perioada cea mai critica a oricaruia.

| Paulla a răspuns (pentru Hombre):

Şi totuşi, pedeapsa cu moartea încă există.
Eu doar duceam la extrem o părere, cum că fac umbră la pământ degeaba. A nu se la totu' pe bune, că nu vreau să-i omoare cineva pe toţi, doar avem nevoie şi de oameni care să facă munca de jos.
N-am uitat că am fost adolescentă, că încă sunt.

| Apache a răspuns (pentru Hombre):

So?
Nu orice adolescent este asa... unii chiar gandesc in perioada asta

2 ) pentru intrebare :

cred ca asta rezuma cam tot ce simt pentru retardatii astia...
http://static.tumblr.com/iay0hex/GqPlt2p04/dexter-morgan-1574.jpg

| Hombre a răspuns (pentru Apache):

Dar cine a spus ca nu gandesc eu, am spus doar ca e o perioada mai critica, desprinderea de copilarie.

Paula adolescenta sau baba si mitraliera, fugi de aici ca nu te cred.

Câtă tactică pe tine, să-i spui unei fete că-i mai bătrână decât pretine. rolling on the floor

Ai inteles gresit, eu m-am gandit ca esti cel mult in clasa a patra nicidecum ca esti vreo băbăciune. rolling on the floor

Eh, atunci am să mă prefac că a fost un compliment. Dar moşule, de ce trânteşi complimentele astea la fel ca diacriticile, cu găleata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Paulla):

Hombre ăsta e mare pișicher, trage și el speranțe, ca să nu se trezească dup-aia în offsaid, cu surprize...laughing

E fata mosului toate-s cu tâlc, diacriticile sunt momeala dupa care... hap in jacuzzi.laughing

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Băi Genoame, păi am un sac de sperante nu trebuie sa le folosesc?

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

E ca la football, ce stii tu laughing Un atacant sta impins si altu mai retras, in cazul in care linia de fundasi urca brusc sa aiba la cine sa mearga pasa lunga rolling on the floor

| Bleed a răspuns:

Cunosc astfel de persoane. Si sincer, nu pot sa explic comportamentul lor. Ele nu stiu ce inseamna suferinta. S-a despartit X de tine, cica intri in depresie, nu mai dormi noaptea, doar plangi si te tai, si iar plangi...
Asta-i prostie! Si eu sunt contra acestor persoane penibile.

| LittleMønster a răspuns:

Ma dezgusta persoanele care cred asta despre muzica rock.Imi vine sa ma pis pe fata lor de pitipoance anorexice. Daca te-a parasit prietenu mergi si cauta altu nu fa crize din astea de cersit atentie.Parerea mea!

| TheAvenger a răspuns:

Sincer,astfel de specimene merită împușcate în gât și să moară cu ștreangul de gât..de fiecare dată când citesc așa întrebări, dinalea că,, m-a părăsit nea gică și acum îmi tai venele pe cine știe ce formație ghei,, deja începe să mă doară dibla și să mă usture ochii.

| NbhdDaughter a răspuns:

Si eu la fel. Urasc fetele astea, sau de exemplu si fetele care se cred Emo doar pentru a atrage atentia, si pana la urma nu au niciun motiv sa sufere, spre deosebire de alte persoane la care le-au murit persoane dragi, si alea nu mai fac asemenea drame. Urasc persoanele de genu.Ai perfecta dreptate.

| SwordsofArmageddon a răspuns:

Persoanele de genul merită călcate în marşarier cu TIR-ul.
Nuff said.

| DeepKiss a răspuns:

Si eu la fel, sunt contra :/. Daca ai o despresie din cauza ca te-a parasit sau altele, in niciun caz sa nu pui muzica trista, asta o sa te faca sa te simti si mai rau. Cel mai bine e sa ies in oras cu prietenii, sau sa faci ceva sa iti ocupe timpul pentru a nu mai avea timp sa te gandesti la asta. Zic si eu din experienta. happy Funda?

| IMC90 a răspuns (pentru DeepKiss):

Tu nu prea ai inteles nimic, asa-i? laughing

| Dezactiva a răspuns:

Fata mea ar trebuie sa fii nebuna sa ți tai venele din cauza unui prostt!¡¡¡¡. O sa vina el in apoi

| FadetoBlack explică (pentru Dezactiva):

Cine a zis că îmi tai venele, sigur ai citit întrebarea?! laughing