| Rembo33 a întrebat:

Helpp era o melodie gen hip hop cu aceste versuri a fost ștearsa de pe YouTube si nu o găsesc nicăieri se numea Necunoscut hip hop răzbunare dulce avea aceste versuri cântate de o voce feminină:răzbunare dulce ura si durere toți vor sa te vadă cum suferi in tăcere nimănui nu ii pasa dacă ai murii lumea te-a uitat nimeni nu a jelit apoi era o voce masculină: viitor in cartier toți băieții supărați ne-a m-ai părăsit încă unul dintre frați am strâns toată trupa si am plecat la vânătoare pe toți sa ii lăsam fără picioare s-a strâns toată trupa de la bidiviu 3 prieteni ce moartea o vor împarți am umblat prin toate barurile din oraș trebuia sa ii prindem pe făptași si am găsit apoi pe o alee întunecată ogramada de... ce vor sa facă lat când ne-au văzut au încercat sa riposteze dar nu aveau de unde sa știe ce o sa urmeze din 3 mașini cu arme am ieșit in 2-3 secunde pe toți i-am găurit incepeau sa apăra in zona tot mai des aceste fapte dar nu ne pare rău căci am răzbunat un frate funda la cine ma ajuta.