| TheBadGirl a întrebat:

Hey adresez intrebarea asta rockerilor. Ce trupe bune de rock pentru adolescenti recomandati? dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| LupuCenusiu a răspuns:

Acum depinde ce gen de rock iti place cel mai mult. Dupa cum sti (cred ca sti) rock-ul este cel mai "ramnificat" gen muzical. Exista Trush Metal, Grunge Metal, Post Grunge Metal, Folk Metal, Death Metal, Black Metal, Alternative Metal, Symphonic Metal si inca cateva care nu-mi vin acum in minte.
Eu iti voi enumara o parte dintre trupele mele preferate : Slayer, Metallica, Nirvana, Godsmack, Guns'N'Roses, Manowar, Megadeth, Dope, Iron Maiden, Nickelback, Avenged Sevenfold, Nightwish, KoRn, Trivium, Sepultura, Evanescence, Slash, Dream Evil, In Flames, Arch Enemy, etc.
Sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

Earshot
Bullet for My Valentine
Red
In flames
Asking Alexandria

| Cameliapantiru a răspuns:

In adolescenta, ascultam Scorpions, Eric Clapton, Pink Flyod si Beatles.
Am fost si sunt rockerita, iubesc muzica rock si toata cultura ce tine de aceasta.
Gusturile, insa, difera si nu exista anumite trupe de rock special destinate adolescentilor. Ca sfat, incearca sa asculti mai multe, vezi ce-ti place si ce ti se potriveste.
Seara faina! Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Defineste "pentru adolescenti".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Red,Coma,Kings of Leon, Earshot,Aerosmith,BFMV,Shinedown,Radiohead, Hollywood Undead, Muse, Trooper, A7X,Cargo,Bucovina,Luna Amară.

| Ragnarøk a răspuns:

Muzica rock nu este predestinata unei tipologii de oameni si nici unei varste. Iti fac o lista cu toate subgenuri si trupele pe care le ascult:

thrash : megadeth, anthrax, slayer, metallica
power: sonata arctica, blind guardian, sabaton, rune, avantasia
speed: motorhead(\m/), judas priest, pantera, venom.
black si symphonic black: dimmu borgir, mayhem, gorgoroth, venom.
death: sepultura
symphonic: nightwish, without temptation
glam: guns n roses, skid row, pantera
heavy metal: slipknot, iron maiden, led zeppelin, deep purple, pink floyd
grunge si alternativ: nirvana, r.e.m., depeche mode, red hot chilli peppers, pearl jam etc.
hard rock: ac/dc, scorpions, aici ai o gramada, black sabbath, queen, van halen, etc.
folk rock: bob dylan si neil young
mai baga pe undeva si rolling stones, nu stiu unde sa-i pun, astia-s de la invazia britanica.
psihedelic: beatles, hendrix, the doors, janis joplin, steppenwolf, the who, pink floyd, modest muse.
southern: zz top, lynyrd skynyrd si mai era una, da-mi scapa numele.
punk rock: sex pistols si ramones. restul-s cam patetici.
progresiv: genesis si uriah heep.

Sa-mi fi scapat ceva?

| raducutu123 a răspuns:

Nirvana, Guns "n roses, Red hot chilli peppers,... Funda?