Buna! Uite melodiile lor:
De pe albumul "We stitch these wounds":
-The outcasts(Call to arms)
-We stitch these wounds
-Beautiful remains
-Children surrender
-Perfect Weapon
-Knives and Pens
-The Mortician's daughter
-All your hate
-Heaven's calling
-Never give in
-Sweet Blasphemy
-Carolyn
De pe albumul Set The World on fire(lansarea pe 14 iunie):
-New Religion
-Set the world on fire
-Fallen Angels
-Love Isn't Always Fair
-God Bless You
-Rebel Love Song
-Saviour
-The Legacy
-Die for You
-Ritual
-Youth and Whisky.Melodiile ce le gasesti pana pe 14 sunt doar Fallen Angel si The Legacy, ce au si videoclipuri.
Mai sunt si melodii care nu fac parte din albume:
-The gunsling
-Hello my hate
-A devil for me.
Sper ca te-am ajutat.Numai bine!
Ba,serios acum.Ce sunteti asa hateri? Daca nu va place, nu veniti sa comentati.In primul rand BVB nu sunt cocalari/manelisti.Doar pentru ca jumatate din comentariile la video-urile lor sunt despre cat de hot e Andy Biersack,ceea ce e fals, nu inseamna ca gata, sunt cocalari.Asa angajez si eu 100 de pipite sa posteze pe video-urile AC/DC si Mettalica ca Malcolm Young si Kirk Hammet sunt hot.
E vreo problema daca unora le place si Black Veil Brides,si Tokio Hotel,si My Chemical Romance, dar ii plac si Mettalica, Black Sabbath si GNR? Chiar nu va inteleg pe unii.Macar nu se lalaie ca stiti-voi-cine.Nu mai beti atat Hateorade ca nu face bine.
Mă. sigur ai scris tu asta? Sigur nu ai băut ceva? Acum îmi amintesc de ce te-am criticat, dar nici '' @ '' nu am folosit.
Scriam de pe telefon atunci, si nu eram atent, de aceea.
Fals. Nu se poate răspunde de pe mobil la întrebări. Fi ţi-ar scuzele xD.
Samsung Galaxy tine sa te contrazica. xD
Serios? Fir-ar.
Smartphone-urile,iPhone-urile si tabletele pot intra pe internet fara nicio problema, si TPU nu face diferenta, desi incarca resursele al dracu de greu. xD
Hmm. Eu am încercat să intru de pe iPhone-ul lui frate-meu prin aprilie (celălalt, nu tu). Şi acceaşi problemă ca la mobil o am, tot nu am putut răspunde, că are probleme butonul de trimitere al răspunsurilor.
Black Veil Brides fac de râs muzica rock. Dacă vrei alte porcarii asculta Tokio Hotel, My chemical Romance sunt așa de emo-cool.
иeмaиנa înainte să ne explici nouă cum stă cu muzica rock învață să scrii Metallica...
Da ce sa iti zic metallica da ascult metalica, dar si black veil brides vai tu! ce sa iti zic
Și 2 ani mai târziu s-a trezit din morți. Doi de „l" ffs.
Mai e sex and hollywood care nu a aparut pe niciun album... si daca nu va place BVB nu trebuie sa comentati nimeni nu s-a luat de muzica pe care o ascultati voi...
daca nu va place BVB nu mai comentati atat.Eu zic ca e cea mai tare trupa rock si ce. Eu sunt mandru ca ascult Black Veil Birdes. Celor care nu le place, sa nu comenteze fiecare asculta ce muzica vrea
asa ca PA
Serios? manelisti emo? voi ori sunteti tampiti ori nu stiti sensurile cuvintelor. 1. Black Veil Brides sunt o trupa super o daca stiti macar cat se chinuie mereu sa faca oamenilor pe plac. Andy a cazut de pe o platforma, si-a rupt 3 coaste si totusi a continuat sa cante..si nu puteti sa ii criticati, totusi solistul vocal Andy Biersack are doar 22 de ani si a realizat atatea, voi nici pe jumate nu ati putea. Sunt so cool oamenii si muncesc pentru ceea ce fac. Si voi restul ori nu va place rock-ul si atunci nu e cazul sa ii criticati daca nu stiti nimic despre ei... ori lol sunteti hatteri si urati tot si va e ciuda de muriti. Deci please, mai intai ganditi-va ca ei stiu ce fac si fac o treaba buna si dupa criticati daca vreti atat de mult.
RocKerTaMikkkaOoO întreabă:
LarisaTH întreabă:
XxThoumaxXAndyXx întreabă: