| nousaghichan a întrebat:

Hey!^^
As dori sa stiu daca cineva de pe aici asculta Jrock.
Chiar imi doresc sa gasesc mai multi fani. Mi-am facut cont in speranta ca voi gasi pe cineva.si sper sa si gasesc.Deci.este cineva care asculta?=D

*Pentru cei care nu stiu ce este Jrock-ul:Jrock=Japanese Rock

11 răspunsuri:
| Kesariona a răspuns:

Hands up ^^ love struck
Jrock is my life.Traiesc doar cu ajutorul jrock si cu Dumnezeu love struck
JROCK ON \m/

| cocainejunker a răspuns:

The Gazette jRocks

| Clara120 a răspuns:

Eu ascult, si pot spune ca aceasta muzica este cea mai tare(dupa parerea mea).Imi plac mult trupele.Imi place stilul, imi plac versurile, imi place totlaughing

| 孫燕姿 a răspuns:

Sunt foarte multi care asculta Jrock si sunt foarte multe forumuri romanesti dedicate Jrock`ului. Si eu ma aflu printre cei care asculta Jrock (mai ales SuG drooling)

| Ryuzaki a răspuns:

Eu ascult J-rock si J-punk. Pacat ca nu-s prea multe formatii J-punk... stiu doar Stance Punks, The Blue Hearts si Orange Range, daca mai stii anunta-ma.La capitolul J-rock, ascult muuulte.Ma intreb ce formatie o sa vina anul asta pentru Otaku... Otaku! can't wait!

| AoiTori a răspuns:

Hi! Pai si eu sunt o fana infocata a rockului japonez. Ascult trupe ca: The Gazette, Matenrou Opera, Acid Black Cherry, Miyavi, -Oz-, Royz...etc. Daca vrei sa ai de aface cu o nebuna ca si minewinking id-ul meu: alexas1996
Ja ne!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ascuuuult! imi plac SuG foarte mult, de asemenea si l.m.c. Daca vrei sa mai vorbim si sa ne cunoastem da add la stephenie_cool2011

| ViVi99 a răspuns:

Euuuuuuu >:d<
Si eu ma bucur ca sunt persoane care asculta jrock sau care sunt indragostite de cultura japoneza. Sunt innebunita de vreo 3 ani de jrock.

| jrockfreak a răspuns:

Si mie imi place foarte mult jrockul, in special trupele gen Nightmare (din pacate nu multi romani au auzit de ea), The Gazette, desigur, Versailles, Girugamesh, Miyavi, Acid Black Cherry etc...

| LaviLavi a răspuns:

Si eu asclut si-rock imi plac treupele gen The GazettE sau An cafe Alice Nine Guild etcetc daca vrei sa vb add Pure_Love8803.

| Puxy a răspuns:

The Gazette e the best Jrock waiting