Hands up ^^
Jrock is my life.Traiesc doar cu ajutorul jrock si cu Dumnezeu
JROCK ON \m/
Eu ascult, si pot spune ca aceasta muzica este cea mai tare(dupa parerea mea).Imi plac mult trupele.Imi place stilul, imi plac versurile, imi place tot
Sunt foarte multi care asculta Jrock si sunt foarte multe forumuri romanesti dedicate Jrock`ului. Si eu ma aflu printre cei care asculta Jrock (mai ales SuG )
Eu ascult J-rock si J-punk. Pacat ca nu-s prea multe formatii J-punk... stiu doar Stance Punks, The Blue Hearts si Orange Range, daca mai stii anunta-ma.La capitolul J-rock, ascult muuulte.Ma intreb ce formatie o sa vina anul asta pentru Otaku... Otaku! can't wait!
Hi! Pai si eu sunt o fana infocata a rockului japonez. Ascult trupe ca: The Gazette, Matenrou Opera, Acid Black Cherry, Miyavi, -Oz-, Royz...etc. Daca vrei sa ai de aface cu o nebuna ca si mine id-ul meu: alexas1996
Ja ne!
Euuuuuuu >:d<
Si eu ma bucur ca sunt persoane care asculta jrock sau care sunt indragostite de cultura japoneza. Sunt innebunita de vreo 3 ani de jrock.
Si mie imi place foarte mult jrockul, in special trupele gen Nightmare (din pacate nu multi romani au auzit de ea), The Gazette, desigur, Versailles, Girugamesh, Miyavi, Acid Black Cherry etc...
Si eu asclut si-rock imi plac treupele gen The GazettE sau An cafe Alice Nine Guild etcetc daca vrei sa vb add Pure_Love8803.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SunnyDay79 întreabă: